Κύπρος: Πυροβόλησαν 29χρονο για μια θέση πάρκινγκ μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ ο πατέρας του

Petite Perle 300×250

Ο 58χρονος φερόμενος δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον 29χρονο και τον πατέρα του για μια θέση πάρκινγκ. 

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Κύπρο (Γέρι), με φερόμενο δράστη τον γείτονα ενός 29χρονου και του 52χρονου πατέρα του. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ο 58χρονος φερόμενος δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον 29χρονο και τον πατέρα του για μια θέση πάρκινγκ

Ο φερόμενος δράστης αρχικά έριξε ντομάτες και επιτέθηκε με ξύλο εναντίον του 29χρονου και του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πρώτα πυροβόλησε τον 29χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός στην είσοδο του πατρικού του, και στη συνέχεια πυροβόλησε τον πατέρα, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε καταστολή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες που εξασφάλισε το ΣΙΓΜΑ, πρώτοι στη σκηνή έφτασαν ένα μέλος της ομάδας «Ζ» και ένα μέλος του ΟΠΕ όπου και αντίκρυσαν κόσμο μαζεμένο στη σκηνή. 

Στη συνέχεια σε περιπολία γύρω από το σπίτι του φερόμενου δράστη, άκουσαν δυνατό θόρυβο στην πίσω πλευρά όπου και τον εντόπισαν να κινείται σε χωράφι φορώντας μια ζώνη φυσιγγίων και κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο. 

Τα μέλη της Αστυνομίας φώναξαν στον φερόμενο δράστη να αφήσει το όπλο, ωστόσο, αυτός το έστρεψε εναντίον τους, αναγκάζοντάς τους να τον σημαδέψουν και εκείνοι. 

Με κίνδυνο τη ζωή τους, τον κάλεσαν ξανά να αφήσει το όπλο κάτι το οποίο τελικά έπραξε. 

Τα μέλη της Αστυνομίας τότε τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. 

Οι ιατροδικαστές που μετέβησαν στο σημείο εξακρίβωσαν ότι ο 29χρονος φέρει τραύματα στο πρόσωπο από κυνηγετικό όπλο. 

Πηγή: sigmalive.com

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ