Τα κατάφερε το κυνηγόσκυλο που του έβγαλαν τα μάτια – Αναζητούν τον δράστη της κτηνωδίας

Petite Perle 300×250

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας και κυρίως της όρασης του ημίαιμου  κυνηγόσκυλου που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες βαρύτατα τραυματισμένο σε παράδρομο της εθνικής στη διακλάδωση του ΙΤΕ με την Τύλισο, όπως είχε γράψει το Creta24. Το ένα μάτι μετά την ιατρική φροντίδα από τον κτηνίατρο Γιώργο Πιπεράκη είναι λειτουργικό που σημαίνει ότι το άτυχο σκυλάκι θα έχει όραση από το δεξί μάτι, όσο προχωράει η επούλωση του τραύματος.

Την ίδια ώρα είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον των πολιτών που επικοινώνησαν με το κτηνιατρείο και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να το αποκτήσουν, μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία του. «Πραγματικά είναι πολλά τα μηνύματα των ανθρώπων που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον γι 'αυτό το σκυλάκι, το οποίο θα παραμείνει στο κτηνιατρείο μας μέχρι να γίνει τελείως καλά. Είναι πολύ καλό, δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα και το έχουμε όλοι αγαπήσει».

Ο κ. Πιπεράκης τονίζει ότι στο διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί άτομα που σε αναρτήσεις τους αναφέρουν ότι συγκεντρώνουν χρήματα για τη νοσηλεία του«Δεν θα πρέπει κανείς να δώσει χρήματα, δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο και τη νοσηλεία του την έχουμε αναλάβει εμείς» τόνισε.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ατόμου που τραυμάτισε με τόση βαρβαρότητα και αρρώστια το τετράποδο. Αστυνομικός ανέφερε ότι θα πρέπει και οι πολίτες να δώσουν πληροφορίες στην Αστυνομία για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την απίστευτη αυτή κτηνωδία.

Όπως έχουμε γράψει,  το σκυλάκι έξι μηνών εντόπισε μια εθελόντρια, η οποία το μετέφερε στο κτηνιατρείο του κ. Γιώργου Πιπεράκη στο Ηράκλειο, ο οποίος προχώρησε σε επέμβαση για τη σωτηρία και την περιποίηση του ζώου.

Ο κτηνίατρος ανέφερε ότι η εθελόντρια το είδε να περπατάει έχοντας μόνο ένα σκοινί στο λαιμό του. «Δεν είχε τσιπάκι, είχε τσιμπούρια, δεν είχε στειρωθεί. Η εικόνα που έχω είναι ότι του έβαλαν αιχμηρό αντικείμενο στα μάτια και το έσκισαν πριν από περίπου 72 ώρες από τότε που μας το έφερε στο κτηνιατρείο. Καθαρίσαμε τα σκουλήκια που είχε και το σκυλάκι θα παραμείνει στο ιατρείο μήπως ευαισθητοποιηθεί κάποιος και θέλει να το αποκτήσει και το φροντίσει» μας είχε πει

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ