Το πρόγραμμα προβολών του κινηματογράφου Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα για την εβδομάδα 12-18 Αυγούστου

Petite Perle 300×250

SPIRIT: Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Η μικρή και ξεροκέφαλη Λάκι Πρέσκοτ αναγκάζεται να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο, με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάξει δραματικά. Όταν οι κλέφτες ζώων θα απειλήσουν την αγέλη του Σπίριτ, τότε θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια ζωής και αυτοθυσίας.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία: Έλεν Μπόγκαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 στο Θερινό σινεμά 1 και 18:30 στην Αίθουσα 1.

ΛΟΥΚΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια πλάσματα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Κασαρόσα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 στο Θερινό σινεμά 2 και 18:30 στην Αίθουσα 3.

FREE GUY

Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Στην ταινία «Free Guy», ένας τραπεζίτης ανακαλύπτει πως στην πραγματικότητα συμμετέχει σε ένα open-world video game και αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας… την οποία διαμορφώνει ο ίδιος. Σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, έχει αποφασίσει να γίνει ο ήρωας που σώζει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο… πριν να είναι πολύ αργά.

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζόντι Κόμερ, Τζο Κίρι, Λιλ Ρελ Χάουερι

Σκηνοθεσία: Σον Λέβι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στο Θερινό σινεμά 1 και 20:15 στην Αίθουσα 1.

OLD

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Αυτό το καλοκαίρι, ο οραματικός κινηματογραφιστής, Μ Νάιτ Σιάμαλαν, μας αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ για μια οικογένεια που κάνει διακοπές σε ένα τροπικό μέρος και που θα ανακαλύψει ότι η απομονωμένη παραλία που επέλεξε να χαλαρώσει για λίγες ώρες με κάποιο τρόπο κάνει τους ανθρώπους να γερνούν γρήγορα…

Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκι Κριπς, Ρούφους Σιούελ

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στο Θερινό σινεμά 2.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Ένα συναρπαστικό ταξίδι από την Disney που ξεκινά από τον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη Frank και την θαρραλέα ερευνήτρια Dr. Lily. Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα, επιλέγοντας τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Eίναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής. 

Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Έμιλι Μπλάντ, Έντγκαρ Ραμίρεζ

Σκηνοθεσία: Ζαν Κολέτ Σέρα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 στην αίθουσα 3.

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2815 103 102 & 2810 821 400

www.kornaros.gr

Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνομε ότι ο κινηματογράφος Βιτσέντζος Κορνάρος, θα παραμείνει κλειστός για τη θερινή περίοδο.

Κοντά σας ξανά, από την Πέμπτη 26 Αυγούστου με τις ταινίες Ο Άνθρωπος του Θεού και The Suicide Squad.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ