Βρετανία: Ανοίγει εκτάκτως η Βουλή για να συνεδριάσει για το Αφγανιστάν

Petite Perle 300×250

Η έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ απόψε ο Μπορίς Τζόνσον θα ηγηθεί ειδικής συνεδρίασης της επιτροπής COBRA για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις του Λονδίνου.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής COBRA σήμερα για να συζητηθούν οι τελευταίες, ανησυχητικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο. Στο μεταξύ αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση της βρετανικής Βουλής, η οποία κανονικά είχε διακόψει τις εργασίες της για το καλοκαίρι, προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις.

«Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε μια συνεδρίαση της επιτροπής COBR το απόγευμα για να συζητηθεί η κατάσταση στο Αφγανιστάν», είπε ένας εκπρόσωπος τύπου.

Ταυτόχρονα, το βρετανικό κοινοβούλιο θα επιστρέψει εκτάκτως από τη θερινή διακοπή του, την Τετάρτη, για να συζητήσει την κατάσταση στο Αφγανιστάν, έγινε γνωστό με ανάρτηση στο Twitter.

«Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου έκανε δεκτό ένα αίτημα της κυβέρνησης για ανάκληση του σώματος στις 09.30 το πρωί της Τετάρτης τοπική ώρα, τη 18η Αυγούστου, σε σχέση με την κατάσταση στο Αφγανιστάν», επισημαίνεται στο τουίτ της Βουλής των Κοινοτήτων.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ