Γηροκομείο Βόλου: Σε αναστολή 10 εργαζόμενοι που δεν εμβολιάστηκαν

Τελευταία Ενημέρωση:

Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews και ό,τι δήλωσε στο τοπικό μέσο ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου Παύλος Πάνος, σε αναστολή εργασίας στο εν λόγω Γηροκομείο τέθηκαν δέκα εργαζόμενοι. Οι μισοί είναι νοσηλευτές και οι μισοί γενικών καθηκόντων.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, δύο – τρεις εργαζόμενοι έχουν επικαλεστεί προβλήματα υγείας και αναμένουν την κρίση της ειδικής επιτροπής που θα εξετάσει τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ιδρύματος είχε κινηθεί πολύ νωρίς για την πλήρωση των θέσεων εργαζομένων που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν και είχε προκηρύξει την πλήρωση των θέσεων νοσηλευτών, γενικών καθηκόντων και μαγείρων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με έδρα τον Βόλο.

Σύμφωνα με τον κ. Πάνο ήδη το ενδιαφέρον για εργασία είναι πολύ μεγάλο, με πολλούς να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και βιογραφικά. Τέλος, σημείωσε πως τρεις ηλικιωμένοι που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...