Οι παλαίμαχοι της Δαμάστας 2-1 τον Αλμυρό-Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

Petite Perle 300×250

Ενδιαφέρον ήταν το παιγνίδι των παλαίμαχων ανάμεσα στη Δαμάστα και τον Αλμυρό, που τελικά βρήκε νικητή τους γηπεδούχους με σκορ 2-1.

Ξύπνησαν ευχάριστες μνήμες σήμερα στη Δαμάστα, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και στο τέλος του παιγνιδιού αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.

Δαμάστα
Αλμυρός

Το παιγνίδι διεξήχθη στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνουν από κοινού οι φορείς της Δαμάστας για το Ολοκαύτωμα και κορυφώνονται με την επιμνημόσυνη δέηση το Σάββατο το πρωί στο Κερατίδι.

Το παιγνίδι θα λέγαμε ήταν μοιρασμένο και στο τελευταίο 5λεπτο του Α ΄ημιχρόνου η Δαμάστα προηγήθηκε από τραγικό λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων με κοντινό πλασέ του Ρομπογιαννάκη και ισοφάρισε για τον Αλμυρό ο Γιάννης Σαλούστρος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη το παιγνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τις φάσεις να εναλλάσσονται στις δύο περιοχές, αφού και οι δύο ομάδες επιζητούσαν το νικητήριο τέρμα. Στα μέσα του Β΄ ημιχρόνου η Δαμάστα είχε δοκάρι με τον Αντώνη Σαρρή και λίγο αργότερα ΄λεφτ6ασε στο γκολ που της χάρισε τη νίκη με πλασέ του Τάκη Σαρρή.

Το φινάλε ήταν χιτσοκικό αφού λίγο πριν την εκπνοή του παιγνιδιού ο Πολύδωρος Σταματάκης μόνος απέναντι στον Κουβάκη πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στην αντεπίθεση ο Γιώργος Πολυχρονάκης με έξοχη ενέργεια και σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Αλμυρού.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιώργου Περάκη που τα πήγε άριστα χωρίς να αδικήσει καμία ομάδα βρήκε νικήτρια τη Δαμάστα με το τελικό 2-1.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές πρώτα στον mvp της συνάντησης Πολύδωρο Σταματάκη από τον πρόεδρο της Δαμάστας Κώστα Μαυράκη, μετά ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Γιώργος έδωσε το κύπελλο του φιναλίστ Παναγιώτη Λαδουκάκη.

Τέλος ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου που παρακολούθησε το παιγνίδι και συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Περυσινάκη και το Νίκο Πατραμάνη έκανε την απονομή στην νικήτρια ομάδα της Δαμάστας δίνοντας το κύπελλο στο Νίκο Μαυράκη.

Αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το παιγνίδι και σίγουρα αποζημιώθηκαν από το θέαμα, την προσπάθεια και την όλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι δύο αντίπαλοι.

ΔΑΜΑΣΤΑ: Παπαδάκης, Περάκης Στ., Περάκης Δημ., Τσάφκα, Κουντούρης, Ντάλαρης, Κοκαράκης, Σαρρής Αντ., Λαγογιάννης, Πολυχρονάκης, Ρομπογιαννάκης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Πλουμής, Μαραγκάκης, Σαλούστρος, Αργύρης Εμμ.. Κορνηλάκης, Κουτρούλης, Λαδουκάκης, Μαρκογιαννάκης Γ., Μακριδάκης, Σταματάκης Πολ., Ρέππας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ