Έκλεψαν την παράσταση οι γαμπροί από τη Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Πετυχημένοι επαγγελματίες, άριστοι οικογενειάρχες και λάτρεις του αθλήματος που λέγεται ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετούν από θέσεις ευθύνης, αλλά έδειξαν παρά τα χρονάκια τους μπορούν να αγωνίζονται σε υψηλούς ρυθμούς και εντός του γηπέδου.

Ο λόγος για τον Πολύδωρο Σταματάκη και το Γιώργο Πολυχρονάκη που κυριολεκτικά τα έδωσαν όλα στον αγώνα παλαίμαχων ανάμεσα στη Δαμάστα και τον Αλμυρό και στο φινάλε έφτασαν πολύ κοντά στο να χριστούν σκόρερ, δείχνοντας το πάθος που είχαν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα που επίσης είναι Δαμαστιανός γαμπρός

Και οι δύο είναι παντρεμένοι από τη Δαμάστα, με το Γιώργο Πολυχρονάκη να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας σε μία δύσκολη συγκυρία μετά τη φυγή του Αντώνη Παπαδάκη και Πολύδωρος Σταματάκης που αναδείχτηκε mvp του αγώνα ηγείται των Νέων Αλμυρού και των Ακαδημιών του Αλμυρού.

Πρόκειται για δύο παιδιά διαμάντια που κοσμούν το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών ασχολιών, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη διάθεση για προσφορά στις ομάδες του τόπου τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ