Ο Άρης ανακοίνωσε τον Καμαρά

Petite Perle 300×250

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε απόψε (17/8) τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τη Φούλαμ. Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους «κίτρινους».

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Γκονές της Γαλλίας στις 7 Μαρτίου 1995 και μεγάλωσε σε πολυμελή οικογένεια, με καταγωγή από τη Μαυριτανία και τη Σενεγάλη. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μονακό, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι εμφανίσεις με την Αμιάν (45 συμμετοχές, 16 γκολ, 3 ασίστ) συνέβαλαν αποφασιστικά για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με τη μεταγραφή στη Φούλαμ. 

Σε 85 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, σε Premier League και Championship, ο Καμαρά πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ντιζόν (10 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη του και στις Κόρτραϊκ (Βέλγιο), Μαλάτιασπορ (Τουρκία).

Φέτος έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία με τη Φούλαμ, αγωνίστηκε στην πρώτη αγωνιστική της Championship και από σήμερα ο Γάλλος ανήκει στην οικογένεια του Άρη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ