Παρουσία του Μενέλαου Μποκέα σύσκεψη στον Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου μετά την Τύλισο έλαβε χώρα σήμερα και στον Κρουσώνα ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Μενέλαου Μποκέα και των προέδρων των κοινοτήτων για ΄θέματα που απασχολούν τα χωριά.

Συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μαλεβιζίου Φίλιππος Βαμβουκάκης και οι πρόεδροι από Κρουσώνα, Κορφές και Λουτράκι Πελαγία Φασουλάκη, Κώστας Φαραζάκης και Λευτέρης Καλλέργης. Απουσίαζε για λόγους ανωτέρας βίας ο πρόεδρος του Σάρχου Γιώργος Αδαμάκης.

Η συζήτηση που έγινε ήταν εποικοδομητική και κινήθηκε σε τρεις άξονες:

Ο Δήμαρχος έθεσε σε προτεραιότητα τα θέματα καθημερινότητας των πολιτών, άκουσε από τους προέδρους τα άμεσα προβλήματα και δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες για να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις και μάλιστα το αργότερο σε ένα μήνα να ξαναβρεθούν για να διαπιστώσουν τα αποτελέσματα.

Ο κ.Μενέλαος Μποκέας ζήτησε από τους παριστάμενους προέδρους να του καταθέσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τις ρεαλιστικές προτάσεις τους για παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν στα χωριά τους και εξουσιοδότησε τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Κουτσογιάννη εντός 15 ημερών να καταγράψει τις ανάγκες των κοινοτήτων του τέως Δήμου Κρουσώνα στην αγροτική οδοποιία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα στη σύσκεψη ήταν θετικό και οι πρόεδροι έμειναν ικανοποιημένοι αφού είχαν την ευκαιρία να έχουν απέναντι τους τον ίδιο το Δήμαρχο και να του θέσουν τους προβληματισμούς τους, ενώ αναμένονται ανάλογες πρωτοβουλίες από το Μενέλαο Μποκέα για ανάλογες συναντήσεις σε δημοτικά διαμερίσματα του τέως Δήμου Γαζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ