Στις 5 το απόγευμα το "ύστατο χαίρε" για το μικρό Αλέξανδρο

Petite Perle 300×250

Άνιση μάχη έδινε για πέντε ολόκληρες ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ο μικρός Αλέξανδρος, το 10χρονο παιδί που το περασμένο Σάββατο βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα στην παραλία των Γουρνών όπου είχε πάει για μπάνιο.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε και το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο βυθίζοντας στην απέραντη θλίψη τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Με βαθιά οδύνη η οικογένειά του θα απευθύνει το "ύστατο χαίρε" στο αδικοχαμένο αγόρι στις 5 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές.

Η κατάσταση του μικρού Αλέξανδρου είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από τις πρώτες κιόλας ώρες της νοσηλείας του καθώς είχε μείνει πολλή ώρα σε υποξία, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.

Ο 10χρονος είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και οι διασώστες είχαν καταφέρει να επαναφέρουν τον σφυγμό του.

Αρχικά το αγόρι είχε μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο και κατόπιν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

cretalive.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ