Δήμος Χερσονήσου: Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων

Petite Perle 300×250

Ο Δήμος Χερσονήσου ανακοινώνει  τα προσωρινά αποτελέσματα (προσωρινούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων μερικής και πλήρους απασχόλησης, πίνακα απορριπτέων) της ΜΕ ΑΡΙΘΜ. 14313/09.08.2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ και κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερομένους η άσκηση αντίρρησης  ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργάσιμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους (αναρτήθηκαν στις 20.08.2021).

αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση proslipsis@hersonisos.gr, μέχρι και την 24η Αυγούστου 2021, ημέρα Τρίτη.

Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος (στην έδρα του Δήμου Χερσονήσου, στις Γούρνες)  και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.hersonisos.gr.

ΓΟΥΡΝΕΣ 20.08.2021
ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Αρχεία

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ