Στο Κεραμούτσι απόψε η θεατρική παράσταση «Ο Κηφισοφών και οι άλλοι»

Petite Perle 300×250

Στο Κεραμούτσι συνεχίζονται σήμερα Κυριακή οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου με την θεατρική παράσταση «Ο Κηφισοφών και οι άλλοι» από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου σε σκηνοθεσία του Δομήνικου Ταβερναράκη.

Μία παράσταση που αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα μεταξύ τους κωμικά μονόπρακτα φιλοδοξεί φέτος το καλοκαίρι να χαρίσει στιγμές χαράς, γέλιου και διασκέδασης όχι μόνο στους κατοίκους του Μαλεβιζίου αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες της περιοχής μας.

Η θεατρική ομάδα του Δήμου  Μαλεβιζίου, που ακόμα και κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων δεν σταμάτησε να συναντιέται διαδικτυακά για τις πρόβες της, έχει προετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη  έργα του Δημήτρη Ψαθά, του Κώστα Μουρσελά αλλά και του ίδιου του σκηνοθέτη Δομίνικου Ταβερναράκη.

Παίζουν οι ηθοποιοί (τυχαία σειρά) : Μανόλης Παπαδοσπυριδάκης, Μαλαματένια Λίτινα, Μαρίνα Ποντικάκη, Λίτσα Τζανάκη, Αστρινός Τσουτσουδάκης, Ειρήνη Κυριακίδου, Νίκος Λυρώνης, Μαρία Αργυρού, Γιώργος Μαματζάκης, Θανάσης Αλεγκάκης, Μαρία Κτιστάκη, Ελένη Βερτούδου, Εύα Χαριτάκη και  Μελίνα Βουβάκη, Δομήνικος Ταβερναράκης.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης της covid-19.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ