ΟΦΑΜ: Με επιτυχία η εγγραφή στο Αθλητικό μητρώο σωματείων

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΑΜ γνωστοποίησε ότι η ομάδα εγγράφηκε και επίσημα στο μητρώο αθλητικών σωματείων.

Μάλιστα στην ανακοίνωση οι "ερυθρόλευκοι" ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στο να βγει εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η εγγραφή του συλλόγου μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ολοκληρώθηκε επιτυχώς κ για το έτος 2021.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το λογιστή μας κ. Γιώργο Κατζουράκη ο οποίος αφιλοκερδώς, αλλά με απόλυτη συνέπεια κ επαγγελματισμό φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια ώστε να μην αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της ΕΠΣΗ κ συγκεκριμένα τις Βαγγελιώ Παπανδρουλιδάκη κ Μαρία Βλαχάκη οι οποίες όλο αυτό το διάστημα κ μέχρι να ολοκληρωθεί η ένταξη μας στο μητρώο ήταν σε συχνή επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να ξεπεράσουμε κάποια μικρά ζητήματα που είχαν προκύψει, αλλά κ την κ. Βάνα Λαγού η οποία από την πρώτη στιγμή συμβουλεύει κ βοηθάει το Γεν. Γραμματέα του ΟΦΑΜ Γιώργο Καμαρίτη στα θέματα που αφορούν το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Στόχος της Διοίκησης μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τις τύχες της αγαπημένης μας ομάδας, ήταν να λειτουργεί το Σωματείο σε όσο το δυνατόν επαγγελματικά πρότυπα, με συνέπεια, με υπευθυνότητα κ με τη σοβαρότητα που μας διακρίνει σαν Δ.Σ. στο σύνολο του αλλά κ κάθε μέλος του ξεχωριστά.

Μπορεί το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΑΜ όλα αυτά τα χρόνια να είναι ένα αγκάθι που δεν μας αφήνει να "πετάξουμε" αγωνιστικά ακόμα πιο ψηλά, στο διοικητικό κομμάτι όμως θα κάνουμε τα πάντα για να λειτουργούμε με απόλυτη νομιμότητα κ διαφάνεια.
#ΟΦΑΜ #ofamfamily… ".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ