Οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Petite Perle 300×250

Έως 27 Αυγούστου η εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας μέσω των voucher της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και τη χορήγηση voucher στους ωφελούμενους γονείς, μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» αλλά και του προγράμματος «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικών Δομών αυτού καλούν τους ωφελούμενους γονείς – κατόχους voucher που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους α) στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βόννης και β) στο Κ.Δ.Α.Π. Αρκαλοχωρίου – που διαχειρίζεται και λειτουργεί η Κοινωφελής Επιχείρηση – όπως προσέλθουν από την Τρίτη 24 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρες από 08:00-13:30 στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο δημοτικό κατάστημα Θραψανού προκειμένου να υποβάλλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι στοιχεία:

  • ΑΜΚΑ Παιδιού
  • Διεύθυνση Κατοικίας
  • Τηλέφωνο
  • Email

Η επιλογή των βρεφών και νηπίων θα γίνει βάσει της μοριοδότησης, που τους έχει δοθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., των Σταθμών που έχουν δηλώσει και των διαθέσιμων θέσεων, που υπάρχουν ανά σταθμό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ