Στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά και ενημέρωση για τις εργασίες στο δυτικό στέγαστρο

Το Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος συμμετείχε στην τελετή λήξης του 1ου τουρνουά Interwetten FIBA 3×3 GreeceTour.

Στο περιθώριο των αγώνων, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αυτοδιοικητικά θέματα με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στην τελετή λήξης. Θα ακολουθήσει εντός της εβδομάδας συνάντηση των δυο, στην Λότζια.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά για την πορεία των εργασιών αντικατάστασης του δυτικού στεγάστρου του Παγκρητίου.

Το έργο, όπως ανέφερε ο κ. Βαρδαβάς προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όταν ολοκληρωθεί αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς την συνολική λειτουργική και ενεργειακή  αναβάθμιση του Σταδίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...