Γαλάτσι: Tι είπε ο δράστης για τους πυροβολισμούς σε υπάλληλο ντελίβερι

Petite Perle 300×250

Τη δίκη του εκδοχή για όσα έγιναν και έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει έναν υπάλληλο ντελίβερι στο Γαλάτσι, περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 42χρόνος που συνελήφθη από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών.

Μάλιστα, όπως παραδέχεται, όχι μόνο σημάδεψε με το όπλο τον υπάλληλο αλλά όταν το όπλο κώλυσε εκείνος προσπάθησε ξανά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο διαπληκτισμός του δράστη με τον υπάλληλο που του είχε πάει καφέ στο σπίτι, εξελίχθηκε σε κυνηγητό από την πλευρά του 42χρόνου που -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας- έφτασε στο σημείο να ακολουθήσει τον διανομέα στο κατάστημα που εργαζόταν και εκεί να ανοίξει πυρ με αποτέλεσμα μια σφαίρα να προκαλέσει ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο 42χρόνος προσπάθησε να κρυφτεί σε διαφορά διαμερίσματα συγγενών του, όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η φίλη του, ήταν αυτή που είχε παραγγείλει καφέ και μάλιστα είχε ζητήσει να πετάξει τα κλειδιά στον υπάλληλο καθώς δεν άνοιγε η εξωτερική πόρτα.

Στα όσα είπε στις αρχές αναφέρει χαρακτηριστικά:

«…Τον παρακάλεσε να του πετάξει τα κλειδιά και να ανοίξει την κεντρική πόρτα γιατί είχε το μωρό. Εκείνος της απάντησε ότι δεν γίνεται και τότε εγώ βγήκα στο μπαλκόνι και τον παρακάλεσα επίσης. Αυτός δεν ήθελε και πάλι και κατέβηκα κάτω όταν άνοιξα την πόρτα της πολυκατοικίας και προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αν δούλευε το κουδούνι εκείνος θα είχε ανέβει κανονικά πάνω, λογομαχήσαμε για λίγο και εκείνος άφησε τον καφέ και πριν φύγει με χτύπησε με γροθιά στο δεξί μάγουλο.»

Ο δράστης λοιπόν παραδέχεται ότι ήταν στο σπίτι της φίλης του αλλά δεν ήθελε να κατέβει ο ίδιος να πάρει την παραγγελία. Μάλιστα αναφέρει ότι ο υπάλληλος τον απείλησε φεύγοντας με το μηχανάκι.

«Εγώ τότε νευρίασα ανέβηκα στο σπίτι πήρα ένα πιστόλι που είχα από την Αλβανία για την ασφάλεια μου και επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο μου για να πάω στο κατάστημα που δουλεύει. Βρήκα και ένα φίλο μου Αλβανό του είπα και τι έγινε και του ζήτησα να έρθει μαζί μου. Κατεβήκαμε από το αμάξι και μπήκαμε στο κατάστημα με τον άντρα που ανέφερα παραπάνω. Ο φίλος μου όταν μπήκαμε στο μαγαζί χτύπησε τον υπάλληλο και αυτός άρχισε να τον βρίζει και του πέταξε το κινητό που κρατούσε στα χέρια στο κεφάλι».

Το πιο ανατριχιαστικό και αποκαλυπτικό πάντως είναι ότι ο 42χρόνος παραδέχτηκε ότι σημάδεψε με το όπλο τον υπάλληλο.

«…Ο φίλος μου που είναι γεροδεμένος τον έπιασε και τον χτύπησε με γροθιές, όπως έκανα και εγώ. Αυτός συνέχισε να μας επιτίθεται οπότε έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και σημάδεψα προς το μέρος του, και πάτησα το σκανδάλη. Το όπλο κόλλησε και τράβηξα πίσω το κλείστρο ώστε η σφαίρα να πέσει κάτω και στη συνέχεια σημάδεψα ξανά και πυροβόλησα αλλά η σφαίρα πήγε σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα του. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον τρομάξω.»

Το όπλο, όπως είπε, το πέταξε σε ένα κάδο και έτρεξε να εξαφανιστεί.

Το περιστατικό έγινε στις 14 Αυγούστου και οι κατηγορίες που βαρύνουν το δράστη είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία με ανθρωποκτόνο πρόθεση, ενώ οι δύο άνδρες κατηγορούνται και για το κινητό τηλέφωνο που άρπαξαν φεύγοντας από το κατάστημα.

πηγή: www.cnn.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ