Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πόρου για έκτη συνεχή χρονιά με Γιάννη Ασσαριωτάκη και Αντώνη Μαρκάκη

Petite Perle 300×250

Συγκροτήθηκε την Τρίτη το βράδυ (24/08) σε σώμα το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο των "μπλε" μετά τις αρχαιρεσίες του σωματείου. Ενωμένος συνεχίζει ο Πόρος: Για έκτη χρονιά μαζί Γιάννης Ασσαργιωτάκης – Αντώνης Μαρκάκης, νέο πρόσωπο στο ΔΣ ο Ποριανός Νίκος Γεωργιλαδάκης. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους στην ομάδα, ενώ η είσοδος στο διοικητικό σχήμα ενός έμπειρου παράγοντα όπως ο κ. Γεωργιλαδάκης μόνο οφέλη μπορεί ν' αποφέρει.

Ο Νίκος Γεωργιλαδάκης με σημαντική προσφορά στον Εργοτέλη, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βρέντζου και ιδιοκτήτης γνωστής μεταφορικής εταιρείας, αναλαμβάνει ουσιαστικά ένα ρόλο γενικού διευθυντή στην ομάδα. Στο συμβούλιο έχει το πόστο του διοικητικού γενικού αρχηγού, με τον Γιώργο Σπανάκη να είναι και τη νέα περίοδο ο γενικός αρχηγός στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο εκ των ιδρυτών του Πόρου και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου την καινούργια σεζόν Γιώργος Αρβανίτης δεν θα έχει διοικητικό ρόλο παρ' ότι εκλέχθηκε αλλά θα είναι αναπληρωματικό μέλος.

Τη θέση του στη διοίκηση πήρε ο Δημήτρης Σομπότης. Η νέα διοίκηση των "μπλε" θα έχει τριετή θητεία με το καινούργιο ΔΣ να είναι 7μελές.Αναλυτικά η σύνθεση αυτού:

Πρόεδρος: Ασσαργιωτάκης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος: Μαρκάκης Αντώνης

Γενικός γραμματέας: Χουδετσανάκης Γεώργιος

Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Πανταλός Ζαχαρίας

Ταμίας: Σομπότης Δημήτριος

Γενικός αρχηγός: Γεωργιλαδάκης Νικόλαος

Έφορος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ: Φουκαράκης Αλέξανδρος

Αναπληρωματικά μέλη: Κούτρης Αντώνης, Γιαλαμάς Γεώργιος, Σμαραγδάκης Νικήτας, Στεφανάκης Νικόλαος, Αρβανίτης Γεώργιος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ