Με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου συναντήθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου, μαζί με εξέχοντα μέλη του οικισμού μας, είχε την τιμή να συναντηθεί εκ νέου με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και στελέχη της δημοτικής διοίκησης, την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 12:30, για να συζητήσουμε καίρια θέματα που προβληματίζουν καθημερινά τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου.

Είτε αυτά αφορούν την καθημερινότητά μας, όπως τα σοβαρά ζητήματα της ύδρευσης, τις οδικές κακοτεχνίες, τη στάθμευση κ.λ.π. είτε τα μεγάλα ζητήματα του αντιπλημμυρικού/αποχετευτικού, αλλά και την χάραξη του νέου Β.Ο.Α.Κ.

Της συνάντησης αυτής είχε προηγηθεί η επικοινωνία του Πολιτιστικού Συλλόγου με τον Δήμαρχο, που κατέγραφε τις ανησυχίες εμάς των ιδίων και των υπολοίπων κατοίκων για τα προαναφερθέντα αλλά και για θέματα που αφορούν την παραλία και τα έργα σε αυτήν.

Με χαρά λοιπόν ανταποκριθήκαμε στην ευαισθητοποίηση και το κάλεσμα του Δημάρχου.

Για το έργο του αντιπλημμυρικού/αποχετευτικού, ενημερωθήκαμε ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της έγκρισης του οικονομικού πακέτου που θα απαιτηθεί.

Για τον Β.Ο.Α.Κ., λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι η παρέμβασή μας για την προστασία του φαραγγιού, θα ληφθεί υπόψιν και ότι η Δημοτική αρχή είναι στην ίδια γραμμή με εμάς για την προστασία των σπιτιών και του περιβάλλοντος.

Επίσης, μας διαβεβαίωσε ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της ΔΕΥΑΜ, για την σύντομη αποκατάσταση των ζημιών οι οποίες έχουν προκληθεί, μέσα από μία νέα εργολαβία.

Χαρακτηριστικό των προθέσεων του Δήμου, ήταν η άμεση επίσκεψη του κ. Γ. Πετούση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Παλαίοκαστρο, όπου μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Β. Παναούση, έκαναν αυτοψία στα πολλά προβληματικά σημεία του οδοστρώματος σε όλο το Παλαιόκαστρο για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Συζητήσαμε εφ' όλης της ύλης με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα διοικητικά στελέχη και μείναμε ευχαριστημένοι από το κλίμα και τις απαντήσεις που δόθηκαν. Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε σε αυτήν την ανοιχτή και εγκάρδια επαφή με τον Δήμο και ακουγόμαστε όχι μόνο όταν ευχαριστούμε αλλά και όταν διεκδικούμε, έχοντας συναντηθεί με τον Δήμαρχο τις περισσότερες φορές από κάθε άλλον Σύλλογο, όπως και ο ίδιος μας τόνισε.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπροσωπώντας τον Σύλλογο, ο πρόεδρος κ. Παναούσης και ο αντιπρόεδρος κ. Σύρμος, ο δεύτερος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Επίσης, έδωσαν το παρόν οι κάτοικοι: κ. Γ. Βάβουλας, Ν. Μυρτάκης, Κ. Μαρκάκης, Γ. Ορφανάκης, Ν. Καλαϊτζάκης και Μ. Χούμας.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέαςκαι οι: Γ. Πετούσης, Τ. Λιαδάκης, Χ. Κασσαπάκης, Μ. Αλμπαντάκης, Φ. Βαμβουκάκης, Γ. Περισυνάκης, ΠέτροςΣταματάκης.

Ηχηρή ήταν η απουσία του Προέδρου της Κοινότητας της Ροδιάς κ. Γιάννη Στρατάκη, ο οποίος μας είχε διαβεβαιώσει για την παρουσία του, δίχως ποτέ να μας ενημερώσει για την απουσία του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ