Λαμία: Ιδιοκτήτρια σχολής χορού βρήκε την αίθουσα γεμάτη με αίματα

Petite Perle 300×250

Τα αίματα βρήκαν διέξοδο μέσω των εξωτερικών σωλήνων του καλοριφέρ κι έφτασαν μέχρι τον κάτω όροφο.

Μία ιδιοκτήτρια μιας σχολής χορού στη Λαμία ανακάλυψε ένα μακάβριο εύρημαλίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (28/8), όταν άνοιξε για να προετοιμάσει την αίθουσα γυμναστηρίου. Από την αίθουσα αναδυόταν μια εξαιρετικά άσχημη μυρωδιά που δεν μπορούσε να προσδιορίσει τι ακριβώς ήταν. Το σοκ ήρθε όταν πλησίασε το κομμάτι του τοίχου από όπου περνούν εξωτερικοί σωλήνες θέρμανσης του κτιρίου. Οι σωλήνες ήταν πλημμυρισμένοι με αίμα, το οποίο είχε σχηματίσει μια μικρή λίμνη στη βάση τους.

Σύμφωνα με το Lamiareport, όταν έφτασε η Αστυνομία, το μυστήριο λύθηκε κι έκρυβε ένα μακάβριο εύρημα. Ενας 84χρονος άνδρας που έμενε μόνος του στο διαμέρισμα που βρισκόταν στον όροφο πάνω από την σχολή, βρέθηκε νεκρός. Στο σημείο έφτασε και η υπηρεσία του εγκληματολογικού, καθώς ο άτυχος άνδρας κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος και ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

aima.jpg

Όπως όλα δείχνουν, κάτι παθολογικό ή κάποιο ατύχημα, είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι πάνω στο καλοριφέρ και να ξεψυχήσει επί τόπου. Τα αίματα βρήκαν διέξοδο μέσω των εξωτερικών σωλήνων του καλοριφέρ κι έφτασαν μέχρι τον κάτω όροφο, με την έντονη δυσοσμία να αναδύεται και να αποκαλύπτει το τραγικό συμβάν.https://static.btloader.com/safeFrame.html?upapi=trueAD

tsakalof1.jpg

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, την Πέμπτη το βράδυ είχε κλείσει κανονικά τη σχολή, χωρίς να υπάρχει κάτι στους σωλήνες και πολύ περισσότερο χωρίς να υπάρχει κάποια δυσάρεστη μυρωδιά.

πηγή: www.ethnos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ