Άφησε υποσχέσεις ο Εργοτέλης (VIDEO)

Petite Perle 300×250

Άφησε υποσχέσεις ο Εργοτέλης, με την εικόνα του στο δυνατό τεστ με τον ΟΦΙεράπετρας  (1-0) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα, έδειξε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερη, ενώ περιμένει και επιστροφές παικτών, οι οποίοι για διάφορους λόγους, είναι εκτός προπονήσεων.

Το γκολ του Βουτσά στο 47' έκρινε το νικητή σε ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης, ήταν καλύτερος απο τον αντίπαλο του.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, ανέφερε για την εικόνα της ομάδας του, ότι "δώσαμε το πιο δυνατό φιλικό ματς στην προετοιμασία μας με την ομάδα μας να έχει την καλύτερη της απόδοση μέχρι στιγμής. Έως σήμερα έπρεπε να αξιολογήσουμε όλα τα παιδιά και να μοιράσουμε κατάλληλα τους χρόνους ώστε να έχουμε μια εικόνα για όλους. Από εδώ και στο εξής θα αρχίσουμε να μοντάρουμε την ομάδα και να δουλεύουμε με τον βασικό κορμό".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις του προπονητή του Εργοτέλη Νίκου Μπαδήμα και του προπονητή του ΟΦΙεράπετρας, Στάικου Βεργέτη, αλλά και το γκολ του Βουτσά, που χάρισε τη νίκη στον Εργοτέλη.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος (Τζελέπης 46') Σαρρής (Μίκο 52') Κόλα, Σερβιλάκης (Ντουμάνης 65') Δασκαλάκης (Πάγια 35') Στεφανάκης (Ποζατζίδης 46' , Νικολακάκης 70') Μπουτσάκης (Τσαμαντιώτης 80'), Βουτσάς (Πατελάκης 80') Μπουρσέλης (Σαβοϊδάκης 75') Αζιζι (Κωστανάσιος 65') Kwateng (Κατσούρι 46')

ΟΦΙ (Στάϊκος Βεργέτης): Μανουσάκης, Κοντοές, Καρδάρης (Τορίπιο 57') Χιντζίδης (Χιμένεθ 57'), Ζήσης (Ψάνης 57'), Ντι Λορέντζο (Παπαδάκης 78') Λεμονής, Μπενίτεζ, Μπλάνκο (Γεωργόπουλος 62') Τασιούλης (Αντερέγκεν 46') Βουό (Μεσιδόρο 57').

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ