Μαλβαζία: Αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι και ξεκινούν με το ίδιο μεράκι για τον χειμώνα

Petite Perle 300×250

Έλαβαν τέλος οι καλοκαιρινές δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών "Μαλβαζία" και μόνο ευχάριστές στιγμές άφησαν στα μικρά παιδιά, που απόλαυσαν τα μαθήματα και πέρασαν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει την ευτυχία των μαθητών του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία. Έτρεξαν, γέλασαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν, τραγούδησαν, εξερεύνησαν και πέρασαν τόσες μοναδικές στιγμές που αποχαιρετούν το καλοκαίρι έχοντας ως φυλακτό τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Σε δηλώσεις της στη Φωνή του Μαλεβιζίου, η πρόεδρος του Συλλόγου, Ευγενία Μαζαράκη, αναφέρει ότι "ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα θερινά μαθήματα του Συλλόγου μας και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη διότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα και όλα λειτούργησαν άψογα. Αυτή την στιγμή προετοιμάζουμε τα νέα τμήματα για τον χειμώνα, που θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το ευχαριστώ της κ. Μαζαράκη:

Ένα ακόμα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος. Ένα καλοκαίρι που μας χάρισε εμπειρίες, αγάπη, καινούριες φιλίες…

Λόγω των συνθηκών δε μπορούσαμε να κάνουμε γιορτούλα, αλλά εμείς γιορτούλα είχαμε κάθε μέρα με τα αγγελούδια μας. Θα μας λείψετε και ευχόμαστε να τα πούμε και το χειμώνα με τις δράσεις μας ξανά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του συλλόγου μας για τη βοήθεια της οργάνωσης και στις επιμορφώτριες και επιμορφωτές μας Ειρήνη Μαζαράκη, Ανδριάννα Αλεξάκη, Ελένη Νικολουδάκη, Ιωάννα Σ., Νικολέτα Μπιζανάκη, Γιούλη Αμαργιανιτάκη, Μαριλένα Γκιωνή, Άννα Κτιστάκη, Νίκο Περυσινάκη, Δέσπουνα Πιλάφτση, Στέλιο Σουνδουλουνης, Κατερίνα Ντάμα και Δημήτρης Κλάδος.

Καθώς ευχαριστούμε και τους χορηγούς και τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό μας.

Αρχικά στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα. Την αξιαγάπητη Συραγώ Χορταριά και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μενέλαο Σκουλούδη για την παραχώρηση του σχολείου μας.

Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλη Παρασύρη, για τα παγωτά και τους χυμούς που πρόσφερε στα μικρά μας.

Την αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, που ό,τι της έχουμε ζητήσει είναι στο πλευρό μας.

Την πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Μαρίνα Βογιατζή, για την ευγενική χορηγία της των αντισηπτικών και του ειδικού θερμόμετρου λόγω των καταστάσεων.

Τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργο Πετούσης, που μας πρόσφερε τον αθλητικό εξοπλισμό μας.

Το φαρμακείο της γειτονιάς μας κύριο Χάρη Μαρινάκη και Μαρία Στυλιανάκη για το φαρμακευτικό εξοπλισμό.

Και όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας σε εμάς.

Ευχόμαστε να τα ξανά πούμε το χειμώνα και καλή σχολική χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα!!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ