Ποιοί θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο φιλικό με Εργοτέλη την Παρασκευή στις 21:00μμ

Petite Perle 300×250

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι την Παρασκευή 3/9/21 στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα εκδοθούν απλά εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες θα έχουν οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας της σεζόν 2021-22 καθώς και οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας της σεζόν 2019-20.

Οι θύρες 1 – 4 – 5 θα παραμείνουν κλειστές λόγω τεχνικών έργων (στεγανοποίησης, ελαιοχρωματισμού κ.α) και όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αποκτήσει Εισιτήριο Διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη θύρα 2 (οι κάτοχοι Διαρκείας της Θύρας 1) & τη Θύρα 3 (οι κάτοχοι Διαρκείας των Θυρών 4-5).

  • Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας 2021-22 στις Θύρες 1-4-5 θα λάβουν στο email που δήλωσαν κατά τη διαδικασία αγοράς της Κάρτας Διαρκείας, το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Email με το εισιτήριο αγώνα θα λάβουν όσοι κάτοχοι Διαρκείας 2021-22 έχουν αγοράσει την Κάρτα τους μέχρι την Πέμπτη 2/9 στις 23:59.

  • Εκτάκτως, όσοι αγοράσουν Εισιτήριο Διαρκείας από σήμερα (31/8) έως και την Πέμπτη (2/9), η παραλαβή θα γίνεται από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9), αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση στο 2810254674.

Η Διαδικασία προμήθειας εισιτηρίου για τους κατόχους Διαρκείας της σεζόν 2019-20

Όσοι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας της σεζόν 2019-20 επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πρέπει (από το απόγευμα της Τετάρτης 1/9) να μπουν στη σελίδα των εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην Ticketmaster και με τον αριθμό που υπάρχει στο barcode του εισιτηρίου τους να επιλέξουν τη θέση τους.

  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά της Κάρτας Φίλου ΟΦΗ, τα αποκλειστικά έσοδα της οποίας πάνε στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2021-22. 
  • Οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2019-20 στις Θύρες: "9 VIP Ευγένιος Γκέραρντ», «9 VVIP Ευγένιος Γκέραρντ», 7Α, 7Β, θα μπορούν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα στις αντίστοιχες θύρες του Εισιτηρίου τους.
  • Οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2019-20 στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 θα μπορούν να εκδώσουν Εισιτήριο αγώνα στις θύρες 2, 3 ή 8. 
     
  • ΔΕΝ θα έχουν δικαίωμα έκδοσης Εισιτηρίου του συγκεκριμένου αγώνα όσοι ήταν κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας 2019-20 με την ένδειξη «Τιμής Ένεκεν» ή «Χορηγικό»
     

Διαδικασία Εισόδου στην εγκατάσταση

Για την είσοδο στην εγκατάσταση μαζί με την κάρτα διαρκείας ή το ειδικό εισιτήριο που θα εκδοθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει μαζί του:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά τη δεύτερη δόση) ή πιστοποιητικό νόσησης έξι μηνών.
  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Όσοι είναι από 12-15 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.
  • Όλα τα παιδιά έως και 17 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συστήνει στους φιλάθλους της να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αποφυγή της ταλαιπωρίας στις εισόδους λόγω του ελέγχου των παραπάνω εγγράφων.

Η είσοδος των δημοσιογράφων – φωτογράφων

Για την είσοδο των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στον φιλικό αγώνα με τον Εργοτέλη θα εκδοθούν ημερήσιες ατομικές διαπιστεύσεις. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ θα ισχύσει καμία Δημοσιογραφική ταυτότητα.

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι επιθυμούν να εργαστούν στο ματς θα πρέπει να στείλουν αίτημα στο «[email protected]» το αργότερο ως την Πέμπτη 2/9 στις 15:00. Από εκείνη την ώρα κι έπειτα δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα (θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα ως τις 18:00 της ίδιας μέρας).

Τις εγκεκριμένες διαπιστεύσεις θα τις παραλάβουν οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι από την είσοδο της Θύρας 8Β, την ημέρα του αγώνα από τις 19:00 κι έπειτα.

Δικαίωμα εισόδου στις δημοσιογραφικές θέσεις έχουν όσοι είναι μέλη του ΠΣΑΤ, των Ενώσεων Συντακτών, της ΠΑΕΔΗ & ΜΜΕ (κάρτα με την ένδειξη "press") και της Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & ΜΜΕ (κάρτα με την ένδειξη «press»).

Λόγω της κοινής εισόδου με τους φιλάθλους στην εγκατάσταση, αλλά και του γεγονότος ότι οι δημοσιογραφικές θέσεις βρίσκονται σε μέρος της εξέδρας, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την είσοδο των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στην εγκατάσταση είναι η προσκόμιση:

  • Πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση) ή πιστοποιητικό νόσησης έξι μηνών.
  • Αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ