Εστάλη έγγραφο από την ΕΠΣΗ προς σωματεία της Α2 για κάλυψη θέσεων συμμετοχής στην Α1 κατηγορία

Petite Perle 300×250

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος στη συνεδρίαση της Τρίτης 31 Αυγούστου, αποφάσισε να αναπληρώσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ περιόδου 2021-2022, μετά και την ολοκλήρωση της προθεσμίας των δηλώσεων συμμετοχής της Α1 Κατηγορίας, με πρόσκληση στις ομάδες της Α2 Κατηγορίας.

Εφόσον το σωματείο σας επιθυμεί να συμμετέχει στην Α1 Κατηγορία, καλείστε να καταθέσετε εγγράφως το αίτημά σας έως την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημά σας είναι να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχή σας στην Α2 Κατηγορία.

Εφόσον τα αιτήματα συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία από τα σωματεία της Α2 Κατηγορίας είναι περισσότερα από τις κενές θέσεις που έχουν δημιουργηθεί, τότε η αναπλήρωση των κενών θα γίνει μέσω της διαδικασίας κληρώσεως.

Εάν απαιτηθεί κλήρωση για την αναπλήρωση των κενών, ορίζεται να διεξαχθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ, με επιτρεπτή τη φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από τα σωματεία που θα συμμετέχουν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ