Συνεδριακή εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ και το ΠΕΠ Κρήτης 2021 – 2027 παρουσία του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζοντας τη διαδικασία διαβούλευσης για τον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της περιόδου 2021-2027  οργανώνει Συνεδριακή Εκδήλωση σχετική με το πλαίσιο σχεδιασμού και την αρχιτεκτονική  του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης 2021-2027, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ,  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί στους φορείς και κοινωνικοοικονομικούς εταίρους της Κρήτης, το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης 2021-2027, όπως αυτό εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και το σχέδιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης 2021-2027, το οποίο θα υποβληθεί προς έγκριση στις υπηρεσίες της ΕΕ μέχρι 12/10/2021. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτριος Σκάλκος. Οι φορείς και κοινωνικοί εταίροι της Κρήτης καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με το νέο ΠΕΠ Κρήτης τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και μετά το πέρας αυτής συμβάλλοντας έτσι  σ’ έναν αποτελεσματικό διάλογο για τη βέλτιστη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Να σημειωθεί πως λόγω των μέτρων που ισχύουν και στο πλαίσιο της προστασίας από τον covid – 19, η είσοδος στην αίθουσα, για συμμετέχοντες αιρετούς ή υπηρεσιακούς παράγοντες στη συνεδριακή εκδήλωση, δημοσιογράφους, φωτογράφους και εικονολήπτες, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή σχετικού rapidtestπου έχει ληφθεί 48 ώρες πριν. 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...