Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ενάντια στις αναστολές εργασίας

Petite Perle 300×250

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου ενάντια στις αναστολές εργασίας χωρίς μισθό 33 εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στην είσοδο του Νοσοκομείου και εξέφρασαν την αντίθεση τους σε αυτό που έχει κάνει η κυβέρνηση και η διοίκηση του Νοσοκομείου και που είναι εις βάρος όλων των εργαζομένων και εις βάρος της ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Έγινε συμβολικό κάψιμο των αποφάσεων αναστολής και φωνάχτηκε το σύνθημε "φέρτε πίσω τους συναδέλφους.

Στη συνέχεια εργαζόμενοι του ΓΝΑΝ μετέβησαν στο Ηράκλειο και συμμετείχαν στην κινητοποίηση έξω από την 7η ΥΠΕ Κρήτης μαζί με εργαζόμενους από το ΠΑΓΝΗ , το Βενιζέλειο και από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Λόγω απουσίας της ηγεσίας της 7ης ΥΠΕ δεν υπήρξε συνάντηση.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες μέχρι να ακυρωθούν οι αναστολές εργασίας, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης εις βάρος της λειτουργίας των Νοσοκομείων. Δεν είναι τυχαίο, που υπό την πίεση των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στα Νοσοκομεία, η κυβέρνηση προχωρά σε νομοθετική τροποποίηση της σχετικής ρύθμισης, κάτι που βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζει την ουσία της υποχρεωτικότητας και των αναστολών. Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν μέχρι να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις αναστολών εργασίας για όλους τους συναδέλφους μας.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ