Ντεμπούτο επιστροφής με γκόλ του Τάσου Απλαδά στο φιλικό με ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Άλλη μια σπουδαία επιστροφή καταγράφεται στην μεταγραφική ατζέντα της Δαμάστας, με τον πολύπειρο Τάσο Απλαδά να φοράει ξανά την μπλε φανέλα.

Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στον ΑΟ Δαμάστας και τη σεζόν 2018-2019, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην πορεία ανόδου από την Α2 στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ αλλά και στην ιστορική διαδρομή ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο Τάσος Απλαδάς μετά την εξαιρετική του παρουσία εκείνη τη χρονιά στην Δαμάστα, είχε αγωνιστεί στη συνέχεια σε ΠΑΟΚ και Μινωική (2019-2020) και πέρυσι ήταν στη Ροδιά μέχρι την διακοπή των τοπικών διοργανώσεων. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Αλμυρό, Ραύκο, Ροδιά αλλά και στις ομάδες υποδομής Εργοτέλη και Λίντο.

Μάλιστα η επιστροφή του στην Δαμάστα δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερη, καθώς έβαλε γκολ στο ντεμπούτο του στο σημερινό φιλικό με τον ΟΦΑΜ.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας προηγήθηκε με πέναλτι του Αεράκη στο α' ημίχρονο για να ισοφαρίσει ο Γαργανουράκης στην επανάληψη και να διαμορφώσει ο Απλαδάς το τελικό 2-1 για την Δαμάστα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ