Θρήνος στη Γιουβέντους για τον 17χρονο Ντοντιέν

Petite Perle 300×250

Ο Μπράιαν Ντοντιέν, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός παίκτης για το ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Γιουβέντους, πέθανε σε ηλικία 17 ετών μετά από μια μακρά μάχη ενάντια στον καρκίνο.

«Η Γιουβέντους θρηνεί με πόνο, μαζί με την οικογένεια του Μπράιαν Ντοντιέν», ανακοίνωσαν με ένα tweet οι «μπιανκονέρι».about:blank

Γεννημένος το 2004, ο νεαρός εξελίχθηκε στις ομάδες υποδομής της Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Πολ Πογκμπά του είχε αφιερώσει ένα από τα γκολ του όταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο το 2019, με την ελπίδα να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Για την ιστορία του Μπράιαν ενδιαφερόταν πολύ ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την εποχή που αγωνιζόταν στο σύλλογο του Τορίνο είχε δείξει στις κάμερες τη φανέλα του, στην οποία έγραφε «Μπράιαν είμαι μαζί σου», μετά το γκολ που σημείωσε στο τοπικό ντέρμπι της πόλης με την «γκρανάτα».

Στη συνέχεια μάλιστα είχε δώσει τη φανέλα του στο άτυχο αγόρι. Όταν πληροφορήθηκε το νέο του θανάτου του, ο Πογκμπά θυμήθηκε τον Ντοντιέν με ένα tweet.

«Πάλεψες πολύ, ήσουν δυνατός, ένα παράδειγμα για όλους. Γεια σου μικρέ φίλε μου. RIP Μπράιαν, θα μου λείψεις». Ταυτόχρονα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες: μία μαζί με τον νεαρό παίκτη και μία τη στιγμή της αφιέρωσης μετά το γκολ στο ντέρμπι.

Πηγή:http://www.naftemporiki.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ