Κηδεία Mad Clip: Live η εξόδιος ακολουθία – Τα συγκινητικά λόγια του τράπερ στην Αρετή και το γκράφιτι

Petite Perle 300×250

Το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του 34χρονου τράπερ Mad Clip

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, συγγενείς φίλοι και θαυμαστές του Mad Clip θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του δημοφιλούς τράπερ, που βρήκε τραγικό θάνατο σε σοβαρό τροχαίο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9). Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός Πίτερ Αναστασόπουλος σκοτώθηκε οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στη Βουλιαγμένης. Ο τράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας Panik Records, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Mad Clip: Τα λόγια του για την Αρετή πριν το μοιραίο τροχαίο

Η Αρετή ήταν για πολλούς ο έρωτας της ζωής του Mad Clip. Υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που τον στήριξαν από τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής και πριν ακόμα το όνομα του εκτοξευθεί στη λίστα με τους διάσημους τράπερ της Ελλάδας.

Ο Mad Clip της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι τον θάνατο: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ' αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή» έγραφε πριν λίγους μήνες στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της. Λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή του στα 34 του χρόνια, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο των συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη.

«Πολλές φορές ζούσε τη ζωή στα όρια – Του άρεσε η ταχύτητα» λέει ο κολλητός του

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/9), ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Γιώργος Πολυδώρου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» για τον ξαφνικό θάνατο του Mad Clip: «Γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια και τον έναν χρόνο κάναμε πολλή παρέα. Ήταν και θα είναι για εμένα ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Έμαθα το δυσάρεστο γεγονός όταν με πήραν τηλέφωνο, μισή ώρα, τρία τέταρτα μετά το ατύχημα, γιατί ήξεραν ότι είμαστε καλοί φίλοι. Ήμουν έξω και κατευθείαν πήγα να δω τι έχει γίνει. Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν νεκρός καθώς δεν είχε παλμό. Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίζουν γύρω στις 2 ώρες. Ρωτούσα τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες αν έχει παλμό, μήπως τον επαναφέρουν. Τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν αρτιμελής. Είχε εκδορές και αίματα και ήλπιζα σε ένα θαύμα».

Λίγες ώρες πριν από το τραγικό δυστύχημα, ο Mad Clip τραγουδούσε στο γάμο της καλής του φίλης και μάνατζερ του μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. «Πολλά ακούγονται για το πώς έγινε το δυστύχημα. Λένε ότι έκανε κόντρες με κάποιον, που αυτό ήταν κάτι σύνηθες για τον Mad Clip. Από ό,τι έμαθα, δεν υπήρχε πρόσκρουση, ίσως έχασε τον έλεγχο για κάποιον λόγο που δε ξέρουμε. Το μόνο κακό με τον Πήτερ είναι ότι πολλές φορές ζούσε τη ζωή στα όρια. Όλο αυτό με τα αυτοκίνητα, η ζωή που έκανε γιατί ήταν και το lifestyle που ήθελε να βγάζει προς τα έξω, δυστυχώς τον έφεραν σε αδιέξοδο. Του άρεσε πολύ η ταχύτητα δυστυχώς…» πρόσθεσε ο φίλος του.

Η προσωπογραφία του Mad Clip στο Μεταξουργείο

Εις μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ, ο street art καλλιτέχνης Hambas δημιούργησε την προσωπογραφία του Mad Clip, σε πρόσοψη κτιρίου στο Μεταξουργείο .Ο δημιουργός της προσωπογραφίας του Mad Clip στο Μεταξουργείο, Hambas, ήταν θαυμαστής του άτυχου τραγουδιστή. Ο street artist είχε προτείνει στον τράπερ να συνεργαστούν, καθώς τον θαύμαζε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να γίνει εφικτό.

Mad Clip: Ο θάνατος του τράπερ και τα «μαύρα» στατιστικά των τροχαίων

Η οδήγηση με υψηλές ταχύτητες αποτελεί την πρώτη αιτία πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων – συχνά θανατηφόρων, όπως αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά και από τον πρόσφατο χαμό του δημοφιλούς καλλιτέχνη Mad Clip, ο οποίος άλλωστε δεν είχε κρύψει ποτέ ότι του άρεσε η ταχύτητα.

Η χώρα μας αν και έχει σημειώσει μια από τις πιο σημαντικές επιδόσεις στη μείωση του αριθμού των νεκρών σε οδικά ατυχήματα την τελευταία δεκαετία (45%), εξακολουθεί να θρηνεί εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στην άσφαλτο με 694 νεκρούς το 2019 και περίπου 13.000 ελαφρά και σοβαρά τραυματίες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συγκοινωνιολόγων, το οικονομικό και κοινωνικό κόστος των νεκρών, τραυματιών και υλικών ζημιών των καταγεγραμμένων οδικών ατυχημάτων με παθόντες στην Ελλάδα εκτιμάται περίπου στα 2,4 δισ. ευρώ ετησίως (και ενδεχομένως τριπλασιάζεται εάν υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός των παθόντων αλλά και τα ατυχήματα με υλικές ζημιές μόνο).

Πηγή: ethnos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ