Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Να κηρυχθεί η Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου ως Γενικώς Υποχρεωτική

Σε κατάθεση κοινής αναφοράς της επιστολής του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, που αφορά την Τοπική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους, προς τον κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προχώρησαν οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης.

Το Σωματείο αιτείται την κήρυξη της ΤΣΣΕ (Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας) ως Γενικώς Υποχρεωτικής, καθώς και να ενημερωθεί για την ημερομηνία συζήτησης του άνωθεν αιτήματος στο ΑΣΕ (Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας).

Σημειώνεται ότι αν και το αίτημα του Σωματείου έχει υποβληθεί επίσημα από τις 5/5/2021, προς το Αρμόδιο Υπουργείο και τη Γενική Γραμματεία του, εντούτοις, έως και σήμερα δεν έχει συγκληθεί το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας για να εξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα. 

Οι βουλευτές ζητούν ενημέρωση από τον Αρμόδιο Υπουργό για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί προς επίλυση του αιτήματος.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...