Δήμος Ηρακλείου: Υπογραφή συμβάσεων για τα αδέσποτα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε υπογραφή δυο συμβάσεων με δυο κτηνιάτρους, μετά από την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού , προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου, για την  παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων .

Οι συμβάσεις αφορούν σε στειρώσεις θηλυκών και αρσενικών σκύλων , σε διάφορες κτηνιατρικέςεργασίες  όπως αποπαρασίτωση, εμβολιασμοί, ηλεκτρονική ταυτοποίηση, τεστ λεϊσμανίασης κ.α. όπου απαιτούνται, χειρουργεία και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. 

Η διάρκεια των συμβάσεωνείναι για ένα έτος. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευόμαστε τους κτηνιάτρουςκαι ξεκινάμε την συνεργασία μας με πολύ καλές προοπτικές. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις στο χώρο που διαθέτει για φιλοξενία ζώων ο Δήμος , ενισχύσαμε το προσωπικό , ενισχύουμε τις υιοθεσίες και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο ότι τα ζώα τα αγαπάμε δεν τα εγκαταλείπουμε».

Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί συνάντηση των νέων κτηνίατρων με την 5μελή επιτροπή του κυνοκομείου για να υπάρξει σχετική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...