Πρότυπο Κέντρο Μελέτης "Έγραψες": Για… διαβασμένους μαθητές!

Petite Perle 300×250

Στην Γεωργίου Γεννηματά 90 στην Αγία Μαρίνα

Ένα νέο υπερσύγχρονο Πρότυπο Κέντρο Μελέτης δημιουργήθηκε στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι) με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των μαθητών για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, σύμφωνα πάντα με τις δικές τους ανάγκες και δυνατότητες.

Πρόκειται για το Πρότυπο Κέντρο Μελέτης "Έγραψες" που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γεννηματά 90 που δημιουργήθηκε με μεράκι από την εκπαιδευτικό Ερμιόνη Μανουρά και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α' Λυκείου.

Το κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον μάθησης, σύμφωνα με την κ. Μανουρά, βοηθάει ώστε οι μαθητές να λειτουργούν καλύτερα και να αποδίδουν περισσότερο στις υποχρεώσεις τους. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ώθησε την κ. Μανουρά στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου και καλαίσθητου χώρου.

Στο Πρότυπο Κέντρο Μελέτης "Έγραψες" υπάρχουν τρεις αίθουσες διδασκαλίας και χώρος υποδοχής για μικρούς και μεγάλους, ενώ είναι εξοπλισμένο με οπτικοακουστικά Μέσα. Παράλληλα με τα μαθήματα θα λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τις γνώσεις στους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου θα προσφέρουν η ιδιοκτήτρια και φιλόλογος Ερμιόνη Μανουρά και η δασκάλα Μαρία Κοντογιάννη.
Για τους μαθητές του Γυμνασίου και Α' Λυκείου εκτός της κ. Μανουρά, θα μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της η μαθηματικός Έφη Πέτρου.

"Στόχος μας είναι να κάνουμε τους μαθητές να αγαπήσουν το διάβασμα. Να μάθουν να διαβάζουν μόνοι τους και εμείς να τους δείξουμε τον τρόπο της σωστής μελέτης, έτσι ώστε να αποκτήσουν εκτός τις γνώσεις, την κριτική σκέψη" αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Μανουρά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2814 015065 και 6938 782005.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ