Έντονη δυσοσμία αναδύεται από το Γαζανό ποταμό στο ύψος της Γέφυρας της Αμμουδάρας , ενώ στο γεφυράκι επί της Γ’ Σεπτεμβρίου φαίνονται ακαθαρσίες .
Το ποτάμι λόγο της ανομβρίας δεν έχει νερό, με εξαίρεση το σημείο αυτό επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου όπου παρατηρείται η πιθανή ρύπανση και λίγο παρακάτω , όπου είναι το γεφυράκι.
Αποτέλεσμα αυτή της κατάστασης είναι το νερό να έχει βουρκιάσει, και στο βούρκο να φαίνονται και οι ακαθαρσίες.
Το αν είναι οικιακά λύματα ή όχι και ποια είναι η πηγή τους είναι υπόθεση των αρμόδιων υπηρεσιών να απαντήσουν.
Πάντως οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής συχνά κάνουν παράπονα για την έντονη δυσοσμία ακριβώς στο ύψος της γέφυρας στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας.
Οι υποθέσεις αυτές κινούνται κατόπιν καταγγελίας έστω και ανώνυμης για αυτό είναι σημαντική η συμβολή των πολιτών προκειμένου να παύσουν τέτοια φαινόμενα.
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google













