Κλείνει και ο Γιάννης Τσολακίδη στον Αλμυρό

Petite Perle 300×250

Έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη των παραγόντων του Αλμυρού που συνεχίζουν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας όπως είχαν υποσχεθεί το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Φωνής Μαλεβιζίου ο Αλμυρός, έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον 25χρονο εξτρέμ που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αναμένεται με τον ερχομό του στο Ηράκλειο να κλείσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Μάλιστα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Τσολακίδη οι πληροφορίες λένε ότι με εισήγηση του Δημήτρη Βολωνάκη θα αποχωρήσει από την ομάδα του Γαζίου ένας επιθετικός.

Έχει γεννηθεί στις 26 Ιανουαρίου του 1996 και ξεκίνησε την καριέρα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς για να μεταπηδήσει το 2010 στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Στον δικέφαλο του Βορρά πέρασε από όλα τα ηλικιακά (Κ15, Κ17, Κ20) πανηγυρίζοντας πρωταθλήματα και υπογράφοντας παράλληλα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Βορειοελλαδίτης επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα του Πανελευσινιακού (Β' Εθνική), της Καρμιώτισσας (Α' Εθνική Κύπρου) του Αιγινιακού (Β' Εθνική) όπου έκατσε για δυόμιση χρόνια και του Εδεσσαϊκού.

Την περυσινή περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα της Θύελλας Σαρακηνών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ