Ο πολιτιστικός σύλλογος Δαμάστας ευχαριστεί τους υποστηρικτές των επετειακών εκδηλώσεων

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν και φέτος στη Δαμάστα, κατά το διάστημα 08-21 Αυγούστου 2021, οι Επετειακές Εκδηλώσεις (όλες με ελεύθερη είσοδο) για τα 77 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας. Αποτελούν ορόσημο για τους απανταχού Δαμαστιανούς και είναι οι σημαντικότερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας και των απανταχού Δαμαστιανών, επαναλαμβάνονται ανελλιπώς τα τελευταία 39 Χρόνια ως φόρος τιμής στην μνήμη των 30 Δαμαστιανών που εκτελέστηκαν την περίοδο της Ναζιστικής Κατοχής από τους Γερμανούς και στο ολοκαύτωμα της Δαμάστας που ακολούθησε.

Οι φετινές εκδηλώσεις και φέτος υλοποιήθηκαν σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας λόγω της πανδημίας, αλλά μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κεντρικός σκοπός των εκδηλώσεων επετεύχθη και κυρίως αυτό έγινε με απόλυτη ασφάλεια για διοργανωτές και παρευρισκόμενους.

 Ως διοργανωτές, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των Επετειακών Εκδηλώσεων, ειδικότερα ευχαριστούμε:

  • Τους Συνδιοργανωτές των Εκδηλώσεων, τον Δήμο Μαλεβιζίου, το Τοπικό Συμβούλιο Δαμάστας, τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας, την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δαμάστας, την Ενορία Αγίου Γεωργίου Δαμάστας και το Παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Ψηλορείτη.
  • Την Περιφέρεια Κρήτης για την διοργάνωση Συναυλίας στη Δαμάστα, εντός των επετειακών Εκδηλώσεων
  • Τους Χορηγούς των εκδηλώσεων: Τον Χρυσό Χορηγό Βρεφικό Σχολείο – Νηπιακός Σταθμός «ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΜΑΣ». Τους Χορηγούς: ΜΑΚΟ Κρήτης – Αφοι ΛΥΤΙΝΑ Ο.Ε., Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, COCA COLA 3E, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., DISH Club, TOUCAN Restaurant-CafeBar, Νερά ΖΑΡΟΣ, ΠΕΝΗΝΤΑ – ΠΕΝΗΝΤΑ (50-50), AVLI Bar-Restaurant,  ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ Κόφι & Φούντ,  Εμπόριο Φρούτων Λαχανικών ΠΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Εμπόριο Ζωοτροφών Γ & Ε. ΣΑΡΡΗΣ Ο.Ε., Βιοτεχνία Κρέατος ΜΑΡΚΟΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ, ΗΛ.ΠΑ. Καβρός Μιχάλης & ΣΙΑ ΟΕ, Γραφίστα ΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ, Μοριακή Βιολόγο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑΚΗ – ΜΑΥΡΑΚΗ, Μεταφορική STEFANAKIS, Αγροκτήματα ΜΑΝΟΥΡΑ,  Φανοποιεία Βαφές «ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ»,  Ταβέρνα ΔΑ-ΜΑ, Επιγραφές ΚΑΝΑΚΗΣ, Rent a Car ZYGOS, ΠΥΡΑΜΙΔΑ – Ιωάννα Ασκιανάκη, Τεχνικό Γραφείο ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Λογιστικό Γραφείο ΣΑΡΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) που στηρίζουν διαχρονικά τις δραστηριότητες

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και σε όλες τις Δαμαστιανές και Δαμαστιανούς και τους φίλους του χωριού που συνέβαλαν αποφασιστικά με την εθελοντική τους προσφορά και με την παρουσία τους στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων.  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και ευχόμαστε Καλή Αντάμωση πάντα με Ασφάλεια και Υγεία!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ