Ισόπαλο με 1-1 σκορ ήρθε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τα Χανιά

Petite Perle 300×250

Ισόπαλο με 1-1 σκορ ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τα Χανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Τα Χανιά απείλησαν τον Εργοτέλη μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι, με τον Καψάλη να βγάζει σέντρα – σουτ και τον Τζελέπη να διώχνει με δυσκολία.

Στο 11ο λεπτό ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ποζατζίδης εκτέλεσε φάουλ και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μπαϊροβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόατενγκ και έκανε το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους "κιτρινόμαυρους" και στο 16ο λεπτό ο Κόατενγκ απείλησε ξανά, όμως ο Κουτζοβασίλης έδιωξε. Στο 22ο λεπτό τα Χανιά διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Ποζατζίδη, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, τα Χανιά ισοφάρισαν, όταν ο Παναγιωτούδης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Βασιλόγιαννη, με τον τελευταίο να πλασάρει και τον Τζελέπη να διώχνει, όμως στην επαναφορά ο Βάρκας από κοντά έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Βουτσά, Κόλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Βαγιλόγιαννη και Παναγιωτούδη.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, με τους Νίκο Μπαδήμα και Νίκο Παπαδόπουλο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας) : Τζελέπης (66′ Τσέλιος), Ε. Κόλα, Σαρρής (60′ Μήτσο), Ποζατζίδης, Ντουμάνης (46′ Νικολακάκης), Κατσούρι (77′ Τσαμαδιώτης), Πέιος (78′ Πακιουφάκης), Βουτσάς (87′ Πατελάκης), Μπουτσάκης, Κουατένγκ (72′ Δασκαλάκης), Κωστανάσιος (60′ Νεράλ).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) : Κουτζαβασίλης (46′ Κατσιμήτρος), Καψάλης (46′ Καλαϊτζάκης), Πατάπης (46′ Στίκας), Παντεκίδης, Καμαρά (64′ Γαϊτάνης), Παναγιωτούδης (87′ Μπερντίος), Βογιατζής (46′ Τριανταφυλλάκος), Βασιλακάκης (77′ Σκέντζος), Βασιλόγιαννης (64′ Α. Κόλα), Βάρκας (64′ Κογιέτε), Μπαΐροβιτς (64′ Κολλάς).

πηγή : www.grandsport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ