Παναθηναϊκός: Κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης το βράδυ του Σαββάτου (11/09, 20.30) στη Λεωφόρο με το πέταλο των οργανωμένων του να παραμένει κλειστό.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η πράσινη ΠΑΕ η οποία αναφέρει πως προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

Πηγή:https://www.sport24.gr/

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...