Σύλληψη μοντέλου για κοκαΐνη: Οι δύσκολες στιγμές στη ΓΑΔΑ – Ούρλιαζε στο καρτοτηλέφωνο

Petite Perle 300×250

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή το γνωστό μοντέλο και ο σύντροφος της, που συνελήφθησαν για διακίνηση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την παραμονή της στη ΓΑΔΑ, η πρώην παίκτρια του Power of Love, η οποία βρίσκεται στη γυναικεία πτέρυγα με άλλες δύο κρατούμενες, δέχεται επισκέψεις μόνο από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Σάκη Κεχαγιόγλου, και από την μητέρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωί του Σαββάτου (11.09.2021), ούρλιαζε, ενώ μιλούσε στο καρτοτηλέφωνο και τελικά κατάφερε να ηρεμήσει με τη βοήθεια δεσμοφύλακα.

Ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, βρίσκεται στην ανδρική πτέρυγα και δεν έχει απασχολήσει καθόλου το τελευταίο 48ωρο.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο κατηγορούμενος είναι τοξικοεξαρτημένος και λόγω χρέους απέναντι στον προμηθευτή του «υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε.

Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Πηγή: Newsit.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ