Πρεμιέρα με γκέλα για τον Ολυμπιακό, 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα μπορούσε να λήξει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 τελικά.

Από νωρίς φάνηκε ότι το ματς θα είχε ενδιαφέρον, αφού στο 9′ είχαν μεγάλες ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Αρχικά οι Πειραιώτες με το αδύναμο πλασέ του Τικίνιο από καλή θέση, αμέσως μετά οι Περιστεριώτες με την εξ επαφής κεφαλιά του Κουλούρη. Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έγιναν απειλητικοί και στο 15′ με την κεφαλιά του Σισέ, πήραν την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα.

Τόσο επειδή δεν ήταν όσο καλοί θα έπρεπε, όσο και επειδή οι φιλοξενούμενοι ήταν όντως καλοί. Ο Ατρόμητος δεν ήταν κλεισμένος στην άμυνα αλλά έπαιζε ανοιχτά και στο 27′ είχε και δοκάρι σε σουτ του Μουνίθ εκτός περιοχής. Όπως και να έχει, το πρώτο ημίχρονο βγήκε χωρίς γκολ και με την έναρξη του δεύτερου ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την πρώτη αλλαγή, βγάζοντας τον Λόπες για να βάλει τον Ονιεκούρου.

Κίνηση που δεν έδειχνε να φέρνει κάποιο αποτέλεσμα πάντως, αφού τα λεπτά περνούσαν χωρίς να κάνει κάτι εντυπωσιακό ο Ολυμπιακός. Αυτό τελικά, η πραγματικά καλή ευκαιρία δηλαδή, ήρθε στο 71′, όταν ο Βαλμπουενά σέντραρε και ο Τικίνιο με το κεφάλι κατέβασε ωραία για τον Ελ Αραμπί, αλλά το σουτ του Μαροκινού πήγε πάνω στον Πίριτς.

Οι Πειραιώτες έψαχναν, πλέον, με κάθε τρόπο το γκολ και θα μπορούσαν να το βάλουν στο 87′ και να λυτρωθούν, αλλά οι Τικίνιο και Ελ Αραμπί δεν βρήκαν τη μπάλα μετά το γύρισμα του Ονιεκούρου για να τη στείλουν στα δίχτυα.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Καρμπόβνικ (68′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσουκ, Σωκράτης, Σισέ, Μπουχαλάκης (68′ Κουντέ), Έμβιλα, Λόπες (46′ Ονιεκούρου), Βαλμπουενά (90′ Μπα), Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κ. Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (82′ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (68′ Μπεντινέλι), Μουνίθ, Κουλούρης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ