Ξεχωριστή παρέα στις Κορφές (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Στο πάντα φιλόξενο σπίτι του προέδρου των Κορφών Κώστα Φαραζάκη βρέθηκε καλεσμένη του μία όμορφη παρέα το μεσημέρι της Κυριακής.

Σκοπός αυτής της μάζωξης ήταν να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Μαλεβιζίου για την άριστη συνεργασία που υπάρχει σε επίπεδο μελετών και έργων που αναβαθμίζουν τις Κορφές προς όφελος των κατοίκων της.

Από την Περιφέρεια Κρήτης το παρών έδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης, Λάμπρος Βαμβακάς και η Διευθύντρια του γραφείου του Περιφερειάρχη Γωγώ Σταυρακάκη.

Από το Δήμο Μαλεβιζίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καλλέργης.

Στην παρέα ήταν και ο κουμπάρος του Κώστα Φαραζάκη ο ιδιοκτήτης σχολής οδήγησης στο Γάζι Γιάννης Μπιζανάκης και ο εφημέριος των Κορφών πατήρ- Κωσταντίνος Μπολότζος.

Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η παραγωγή αλλά θα λέγαμε και αναβίωση του εθίμου της μουσταλευριάς, ενός γλυκίσματος που φτιάχνεται τέτοια εποχή από το μούστο των σταφυλιών, με ενεργό ρόλο και από της τέως Βουλευτή Μαρία Σκραφνάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ξυλούρης με το Γιάννη Μπιζανάκη και τον Κώστα Φαραζάκη επί τω έργω…..
Η σύζυγος του Προέδρου Ελένη Φαραζάκη

Για το πως γίνεται η μουσταλευριά μας μίλησε στη Φωνή Μαλεβιζίου η πεθερά του Κώστα Φαραζάκη κ. Ριρίκα Γιαννουλάκη:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ