Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο Γυμνάσιο Γαζίου (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

Γέμισε ξανά η αυλή του Γυμνασίου Γαζίου με εκατοντάδες μαθητές που περίμεναν υπομονετικά να μπουν στις αίθουσες τους. Στο προαύλιο παρέμειναν μόνο οι μαθητές της Α' Γυμνασίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές της Β' και Γ' τάξης πήραν ήδη τα βιβλία τους.

Το πρώτο κουδούνι ήχησε νωρίς το πρωί, ενώ ο Αγιασμός τελέστηκε στις 10 π.μ. από τον πατήρ Ευάγγελο Παπουτσάκη της ενορίας Αγίου Νικολάου Γαζίου και τον πατήρ Εμμανουήλ Ξυλούρη της ενορίας της Αγίας Μαρίνας.

Στον Αγιασμό εκτός των εκπαιδευτικών και του Γυμνασιάρχη, Μανώλη Μαρκογιαννάκη, έδωσαν το παρών η αντιδήμαρχος Διοίκησης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εθελοντισμού και Επιχείρησης Νίκη Ζερβού, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ανδρέας Παντερής, ο πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων Μιχάλης Δρακάκης και σύσσωμο το Δ.Σ.

Συγκινημένη εμφανίστηκε η αντιδήμαρχος Νίκη Ζερβού κατά τη διάρκεια του Αγιασμού στο Γυμνάσιο Γαζίου. Η ίδια όπως είπε υπήρξε μαθήτρια στο σχολείο και συνάντησε αρκετούς από τους καθηγητές που της έκαναν μάθημα. Παράλληλα ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και υπομονή στους γονείς, ενώ αναφερόμενη στους μαθητές είπε "Μην χάνεται την ελπίδα σας. Να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να ξέρετε ότι όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ γίνεται πραγματικότητα".

Ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μιχάλης Δρακάκης, στους μαθητές του Γυμνασίου Γαζίου. Ο ίδιος, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο τόνισε ότι "Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να ζητάμε πράγματα για εσάς, γιατί το σχολείο μας το θέλουμε καλύτερο και εσάς τα παιδιά θέλουμε να χαμογελάτε", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δρακάκης.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονιστεί, ότι μετά τον Αγιασμό τα μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν τον Γυμνασιάρχη, Μανώλη Μαρκογιαννάκη για θέματα του σχολείου.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Γυμνάσιο Γαζίου και ο Γυμνασιάρχης ευχαριστούν θερμά τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και Σκλαβενίτης για τις τσάντες που πρόσφεραν για τη μεταφορά των βιβλίων των μαθητών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ