Φινάλε για τη χορωδία ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με την παρουσία του Μενέλαου Μποκέα δόθηκε η τελευταία συναυλία από τη Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου για το φετινό καλοκαίρι υπό τη διεύθυνση της κ. Εύας Κουτσογιαννάκη-Πιτσικάκη.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στο τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή για να συγχαρεί τη μαέστρο και τα μέλη της Χορωδίας, και τραγούδησε μαζί τους το κομμάτι βάρκα στο γιαλό χειροκροτούμενος από τον κόσμο που βρέθηκε στο θεατράκι του Γαζίου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ορχήστρας που δίνουν κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό τους, πάντα ερασιτεχνικά αλλά με ιδιαίτερη προθυμία και χαρά. Πολλά μπράβο και στη μαέστρο Εύα Κουτσογιαννάκη-Πιτσικάκη που αποτελεί θα λέγαμε τη ψυχή της Δημοτικής Χορωδίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη Φωνή Μαλεβιζίου με κομμάτια και δηλώσεις από τη χθεσινή βραδιά:

Μουσικοί:

Αριστείδης Κουτεντάκης-κιθάρα

Ειρήνη Θεοφάνους-πιάνο

Μιχάλης Σπυριδάκης-βιολί

Χορωδοί:

Αθηνά Επταμηνιτάκη, Ντίνα Μακρυδάκη, Ρένα Σαπουντζή, Σπύρος Μυρωδιάς, Γιάννης Βιλανάκης, Άννα Φραντζεσκάκη, Βιργινία Κυριακάκη, Μαριάννα Ξενάκη, Δήμητρα Κοκορόσκου, Νίνα Τσόγκα, Γιάννης Μπαντουβάς, Παναγιώτης Ζαχαριουδάκης, Νίκος Άσπρης, Πόπη Διαρμισάκη, Ρίτα Ρουμπάκη, Νεκταρία Μιχελάκη, Βάσω Αρλετή, Νίκη Σπινθάκη, Κατερίνα Φθενάκη, Νατάσα Τζουλιαδάκη, Βάσω Φακουκάκη, Βιργινία Κυριακάκη, Μαρία Πυργιαννάκη, Γεωγία Αμανάκη, Σοφία Μουντράκη, Έλλη Αργυράκη, Πόπη Τρευλάκη, Δήμητρα Λιαδάκη, Κωνσταντίνα Μακρυδάκη, Βούλα Τσινταλή, Μαίρη Φανιουδάκη, Νεκταρία Παράσογλου.

Σόλο:

Δήμητρα Κοκορόσκου, Νίκος Άσπρης, Σπύρος Μυρωδιάς, Γιάννης Βιλανάκης, Νεκταρία Μιχελάκη και οι μικρές Κατερίνα και Δέσποινα-Νεστορία Καπετανάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ