Λαϊκή βραδιά με απονομές για τον Α.Ο Τυλίσου

Petite Perle 300×250

Στην πλατεία του χωριού διοργάνωσε λαϊκή βραδιά ο Α.Ο. Τυλίσου το βράδυ του Σαββάτου όπου τιμήθηκαν άνθρωποι που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση σημαντικών έργων στο γήπεδο, αλλά και βοηθούν διαχρονικά το σωματείο.

Υπήρξε κέφι και όρεξη από τον κόσμο που έδωσε το παρών παρά τις δύσκολες συνθήκες και σε αυτό συνέβαλλε ο Βαγγέλης Καλλέργης και το το συγκρότημα του Ρένα Φραγκιαδάκη (τραγούδι), Λευτέρη Σουλτάτο (μπουζούκι) και Κώστα Παπαδάκη (πλήκτρα).

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Νίκο Μπουνάκη, πρόεδρο του Γιούχτα για την φετινή του χορηγία στην ομάδα, στον Σωκράτη Βαρδάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την συμβολή του στην ένταξη του έργου για τα αποδυτήρια στο Φιλόδημος αξίας 300.000 ευρώ, αλλά και στον τέως Αντιδήμαρχο και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου Θανάση Κύρκο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης για το έργο και να δρομολογηθούν γρήγορα οι διαδικασίες.

Επίσης τιμήθηκαν ο τέως Δήμαρχος Τυλίσου Σταύρος Χαλκιαδάκης που είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ομάδας και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τη χρηματοδότηση της αλλαγής τάπητα και βελτίωση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο, την πλακέτα για λογαριασμό του οποίου παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο τέως Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Άρης Σαλούστρος και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε αθλητικά θέματα Νίκος Πατραμάνης.

Ο Πρόεδρος της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης ευχαριστεί τους χορηγούς της βραδιάς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του το σωματείο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ