Με μουσική Θεοδωράκη ο Αγιασμός στο 1ο 6θέσιο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας

Petite Perle 300×250

Με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη υποδέχθηκαν τα νηπιαγωγάκια οι εκπαιδευτικοί του 1ου 6θέσιου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας.

Η πρώτη ημέρα έμοιαζε με μέρα γιορτής. Μουσική, μπαλόνια, ζωγραφιές, χαμογελαστά πρόσωπα -άσχετα αν ήταν κρυμμένα πίσω από τις μάσκες – και γονείς που κρατούσαν σφιχτά τα μικρά χεράκια των παιδιών τους μέχρι να τα παραδώσουν στις έμπειρες Νηπιαγωγούς.

Ο Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο τελέστηκε στις 9:30 το πρωί από τους ιερείς Χαράλαμπο Μαυρίδη και Εμμανουήλ Ξυλούρη, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, του προέδρου της Κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλη Παρασύρη και του προέδρου της ΔΕΥΑΜ, Τάσου Λιαδάκη.

Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου ευχήθηκε καλή χρονιά στους μικρούς μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αναφέρθηκε στην υποστήριξη των διδασκόντων και ιδιαίτερα της διευθύντριας Άννας Φρατζεσκάκη λέγοντας ότι «κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μην λείψει τίποτα από τους μαθητές του σχολείου».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μένελαο Σκουλούδη και την αντιδήμαρχο Παιδείας, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου για την συμβολή τους στην Παιδεία του Μαλεβιζίου.

Ο κ. Μποκέας τέλος αναφέρθηκε στο καινούριο Γυμνάσιο που θα κατασκευαστεί στην Αγία Μαρίνα στη Χαλέπα και δεσμεύτηκε ότι οι σημερινοί μαθητές του Νηπιαγωγείου «είναι σίγουρο ότι θα το προλάβουν».

Την ελπίδα ότι η νέα σχολική χρονιά θα είναι διαφορετική από την περυσινή εξέφρασε η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, Άννα Φραντζεσκάκη. Η ίδια υπεραμύνθηκε της διά ζώσης εκπαίδευσης, καθώς όπως σημείωσε είναι πολύ σημαντική η προσωπική επαφή των εκπαιδευτικών με τους μικρούς μαθητές.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμο Μαλεβιζίου για την καλή συνεργασία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ