Με κεράσματα από το Διευθυντή ο Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Γαζίου

Petite Perle 300×250

Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου , τελέστηκε σήμερα  από τον ιερέα του Γαζίου Πάτερ Ευάγγελο ,ο Αγιασμός,  με παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών και εκπαιδευτικών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ.

 Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου κα Χρύσα Λυρώνη και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου κος Μενέλαος Σκουλούδης.

Παραβρέθηκε και η υποδιευθύντρια κ. Επταμηνιτακη Λίνα.

 Μετά το τέλος του Αγιασμού ο Πάτερ Ευάγγελος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία  στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και στους γονείς τους.

  Στην ομιλία της στα παιδιά, η κα Λυρώνη τόνισε ότι θα είναι μια ακόμα δύσκολή σχολική χρονιά , αλλά πρέπει να προχωρήσουμε με  αισιοδοξία, συμβούλευσε τους μικρούς μαθητές/τριες να ακούνε τους δασκάλους και τους γονείς τους και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κος Φαραζάκης Νικόλαος καλωσόρισε τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς  στο Σχολείο , τόνισε στην ομιλία του ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική,  καλύτερη από την προηγούμενη. Διαβεβαίωσε τους μικρούς μαθητές/τριες ότι το σχολείο θα είναι πάντα δίπλα τους και στις καλές στιγμές , αλλά και στις δύσκολές στιγμές τους. Όλοι μαζί , διεύθυνση, εκπαιδευτικοί, γονείς θα προχωρήσουμε με συνεργασία για να προσφέρουμε ότι καλύτερο στα παιδιά μας.

Τέλος, τόνισε την άψογη συνεργασία με την αντιδήμαρχο παιδείας κα Λυρώνη και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κο Σκουλούδη, λέγοντας ότι πάντα είναι δίπλα, στο Σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/τριες. 

Στη συνέχεια ο πάτερ Ευάγγελος πέρασε από όλες τις τάξεις του σχολείου, κεντρικού κτιρίου και Παραρτήματος,  και ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές/τριες καλή σχολική χρονιά.   

Με το τέλος του Αγιασμού ο Διευθυντής του σχολείου κος  Φαραζάκης Νικόλαος κέρασε  τους παρευρισκόμενους  για τη γέννηση της εγγονής του.  Ο γιος του Δημήτρης  και η νύφη του Γωγώ έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι . Όλοι του ευχήθηκαν καλή ανατροφή.

Οι μαθητές/τριες  πήραν τα βιβλία τους και αποχώρησαν χαρούμενοι. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και  χαμόγελα!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ