Τέλεση αγιασμών σε σχολεία του Ηρακλείου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το 4Ο Γυμνάσιο και ΓΕΛ και το 3Ο ΓΕΛ  επισκέφθηκε  η αντιδήμαρχος παιδείας Στέλα Αρχοντάκη Καλογεράκη το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του αγιασμού .

Στο 17ο Δημοτικό το παρόν έδωσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αναστασάκης και Γιώργος Καραντινός καθώς και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Μανόλης Μπελαδάκης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα  στην οδό Φιλιππουπόλεως στη Θέρισσο όπου ο Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό καθώς και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων για τις βελτιωτικές παρεμβάσεις συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο.

Ακολούθησε ο αγιασμός στο 3ο ΓΕΛ ,όπου παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη.

Σε δήλωση της η Αντιδήμαρχος Παιδείας αναφέρει:

«Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί το ξεκίνημα μιας καινούργιας δημιουργικής πορείας για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Εύχομαι να επιτευχθούν όλες οι προσδοκίες και οι στόχοι τους.

Εύχομαι, συνάμα, δύναμη και αντοχή στους γονείς, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, που καλούνται να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίμοχθη διαδικασία της μάθησης.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλη την μαθητική κοινότητα».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...