Υψηλού επιπέδου τα νέα νηπιαγωγεία στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Η επιλογή του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα να παρευρεθεί στο σημερινό αγιασμό για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς στα νηπιαγωγεία της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Μαρίνας μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ξεκινώντας πέρυσι με την παράδοση και λειτουργεία στον Ξεροπόταμο πίσω από τον Σκλαβενίτη και συνεχίζοντας φέτος με τα νηπιαγωγεία στην Αμμουδάρα και επί της Ελευθερίου Βενιζέλου (δίπλα στο κατάστημα Τζωράκης) καταδεικνύουν τη στόχευση αλλά και τον οραματισμό της δημοτικής αρχής.

Όταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στο ξεκίνημα της θητείας του έβαλε στοίχημα για νηπιαγωγεία που θα λειτουργούν σε ανθρώπινες συνθήκες μακριά από κοντέινερ και υπόγεια και με όλες τις ανέσεις για τη πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης η σημερινή ημέρα είναι και μία δικαίωση προσωπική για τον ίδιο.

Ακούγοντας τη Διευθύντρια στην Αμμουδάρα να λέει τη φράση από το σκοτάδι βλέπουμε το φως και τις ολοκαίνουργιες αίθουσες στην Ελευθερίου Βενιζέλου με τον τέλειο εξοπλισμό και τα σχόλια γονέων και εκπαιδευτών τότε διαπιστώνουμε ότι υλοποιείτε ο σχεδιασμός με απτά έργα και παρεμβάσεις που είναι ορατά σε όλους.

Όπως τόνισε ο κ. Μενέλαος Μποκέας κάποιες λεπτομέρειες που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν θα δρομολογηθούν άμεσα, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Χρύσα Λυρώνη και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση για την καθοριστική συμβολή τους, αλλά και την άριστη συνεργασία που είχαν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ