Φιλικό 2-2 στο Γάζι μεταξύ Αλμυρού και Τυμπακίου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό φιλικό παιχνίδι ο Αλμυρός στο γήπεδό του παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον παθιασμένο Α.Ο. Τυμπακίου. 

Ο Δημήτρης Βολονάκης παρέταξε την ομάδα του με αρκετούς από τους λεγόμενους αναπληρωματικούς και μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική παρουσία που είχαν. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Τυμπακίου Μιχάλης Κουτεντάκης έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν έχασε.

Στο 8' από τη λάθος της άμυνας του Τυμπακίου, ο Κουράκης με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 22' από μπαλιά του Πρέγκα,  ο Κοζάκης μόνος με το τέρμα σούταρε απελπιστικά άουτ. Στο 23' ο Γιαννακάκης βρέθηκε απέναντι στο Βλαχάκη, αλλά πλάσαρε άουτ.                        Στο 49' από σέντρα του Γαρεφαλάκη, ο Κοζάκης έκανε μονοκόμματο σουτ και κατέληξε  άουτ. Στο 53' από κάθετη πάσα του Απλαδα, ο Κοζάκης έστρωσε το Ρομέα, που έκανε το 2-0.      Στο 54' από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Μεταξάκη στη μικρή περιοχή ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε το 2-1. Στο 72' από λάθος του τερματοφύλακα Χανιωτάκη,  ο Ζαφείρης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Συνθέσεις ομάδων:

Αλμυρός:

Βλαχάκης, Κοζάκης, Τουγλής, Κανδυλάκης, Αγαπάκης, Ξενοκτιστάκης, Ενγκουέμ, Απλαδάς, Πρέγκα, Κουράκης, Γαρεφαλάκης

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι:

Χανιωτάκης, Αρχοντάκης, Δαμιανάκης, Λεών, Ρομέα, Ντιονύσιο, Τσαμάρες, Κουγιουμτζής, Ντέτσικας

Α.Ο. Τυμπακίου

Δημαράκης, Γιαννακάκης, Σκαντζάκης, Βρεττός, Δουλγεράκης, Τριάντης, Φραγκιαδουλάκης, Παπανδρέου, Παραθύρας, Μεταξάκης, Ζαφείρης

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι:

Τζανάκης, Γερακιός, Κουτεντάκης, Παπαδομιχελάκης, Καρταλιανάκης, Φουντουλάκης, Λουλεμέα, Σαβοϊδάκης, Παπαδάκης, Καζάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ