Στον εισαγγελέα για πλαστογραφία η ΠΑΕ Ρόδος

Petite Perle 300×250

Έμπλεξε η Ρόδος, που χάνει τη συμμετοχή στην Super League 2 και την ίδια στιγμή παραπέμπεται από την ΕΕΑ στον εισαγγελέα!

Η Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε στη συνεδρίαση της Τρίτης (14/9) να μην χορηγήσει στην ΠΑΕ Ρόδος πιστοποιητικό συμμετοχής στην Super League 2.

Όμως, απ' ότι φαίνεται, αυτό είναι το λιγότερο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Ροδίτες, καθώς από τα έγγραφα που προσκόμισαν στην ΕΕΑ, προκύπτει περίπτωση πλαστογραφίας!

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως διαβιβάζει αντίγραφα των δικαιολογητικών στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για τα αδικήματα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης!

Επίσης, τα διαβιβάζει και για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο!

Ταυτόχρονα με την απόρριψη του φακέλου της Ρόδου και την παραπομπή στον εισαγγελέα, η ΕΕΑ ανακοίνωσε πως χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στις ΠΑΕ Διαγόρας, Τρίκαλα και Επισκοπή.

Υπενθυμίζει δε, ότι για τις ΠΑΕ της Super League 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες και συνακόλουθα έρευνα της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ