Στην ΚΡΗΤΗ ΤV οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα

Petite Perle 300×250

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει η πανδημία αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης επιτυχίας και θετικής ανταπόκρισης της περσινής διαδικασίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφάσισε και φέτος οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων περιόδου 2021-2022 να πραγματοποιηθούν μέσω απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΚΡΗΤΗ TV.

Μετά από συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Για άλλη μια φορά η ανταπόκριση της ΚΡΗΤΗ TV και ιδιαίτερα του κ. Αντώνη Δημητρίου ήταν άμεση σε ό,τι ζητήθηκε από την ΕΠΣ Ηρακλείου σχετικά με τις κληρώσεις, θέτοντας στη διάθεση της ΕΠΣΗ το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να επιτευχθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα και η διαδικασία να μεταδοθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες προς όλους τους εμπλεκόμενους και τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Παρακαλούνται τα σωματεία που θα ζητήσουν κλειδάριθμους για την κλήρωση, να καταθέσουν είτε εγγράφως είτε ηλεκτρονικά (e-mail) τα αιτήματά τους στην γραμματεία της ΕΠΣΗ μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

Aναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου, θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο και των ομάδων της Γ' Κατηγορίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ