Βράβευση των Super Markets Χαλκιαδάκης στα Super Market Awards 2021

Petite Perle 300×250

Τα βραβεία αφορούν την δράση αλληλεγγύης για τον τουρισμό «Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί».

Δύο σημαντικέςδιακρίσειςστις κατηγορίες «Κοινές Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) και «Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου /Προμηθευτών FMCG»απέσπασε η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., στα «Super Market Awards 2021».Συγκεκριμένα, της απονεμήθηκε το Gold Βραβείο στην πρώτη κατηγορία, ενώ η πρωτοβουλία της «Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί!» αναδείχθηκε Top Rated Project της χρονιάς.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 14/9/21, βραβεύθηκαν οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις του κλάδου των σούπερ μάρκετ & FMCG.Επιβραβεύθηκε η δημιουργική απάντηση των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους στις πρωτόγνωρες προκλήσεις της εποχής, μέσω πρωτοβουλιών που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις, σε όλους τους τομείς. Στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου, εκπρόσωποι της πολιτείας, των φορέων της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας χειροκρότησαν θερμά τα στελέχη και τις ομάδες που βραβεύθηκαν για τις πρωτοβουλίες τους.

Στην τελετή παρευρέθηκε και παρέλαβε τα βραβείαγια την Χαλκιαδάκης Α.Ε. ο υπεύθυνος Marketing της εταιρείας Μιχάλης Τζαγκαράκης. Σε δήλωση του ανέφερε:

«Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί. Έτσι έχουμε μάθει να προχωράμε στην Χαλκιαδάκης Α.Ε., με αλληλεγγύη, με συνεργασίες, δίπλα στους συνανθρώπους μας. Αυτή η δράση, που υλοποιήθηκε με την καθοριστική υποστήριξη των προμηθευτών μας, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε στους Κρητικούς την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια.

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τοντουρισμό και τους εργαζόμενους εκεί. Η δράση αυτή ήταν μια κίνηση στήριξης εργαζομένων απ' όλη την Κρήτη που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα και έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία του Covid 19. Και εμείς, δεν μπορούσαμε παρά να είμαστε δίπλα τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τα Σωματεία που συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας και τους συνεργάτες προμηθευτές μας που αγκάλιασαν από την αρχή την πρωτοβουλία μας και τη στήριξαν έμπρακτα. Και φυσικά να διαβεβαιώσω ότι η αλληλεγγύη, μέσα από κοινές δράσεις και συνεργασίες, θα συνεχιστεί για να καλύψουμε πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας και στο μέλλον. Γιατί στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί!».

Οινέεςδιακρίσειςτων ΣΜ Χαλκιαδάκης«Στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί»

Gold Βραβείο: Κοινές Ενέργειες CSR

Βραβείο TOPRATEDPROJECT: Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών FMCG! 

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Φθινόπωρο του 2020, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό της Κρήτης. Πρόκειται για μια ουσιαστική κίνηση στήριξης εργαζομένων απ' όλη την Κρήτη που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα, εντάσσεται στο πλάνο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και εταιρειών – προμηθευτών των SuperMarketsΧαλκιαδάκης. Η επιλογή των 1.150 δικαιούχων, καθένας εκ των οποίων έλαβε δωροεπιταγές συνολικής αξίας 150 ευρώ, έγινε σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια και με τη συμβολή των Σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης, του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης. Το σύνολο του ποσού που δόθηκε με τη μορφή δωροεπιταγών ήταν αξίας 172.500 ευρώ.

Λίγα λόγια για το θεσμό

Τα Supermarket Awards 2021 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, καθώς και των εξής φορέων: ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, ΕΣΒΕΠ, ΕΣΕΕ, ΙΕΛΚΑ, ΣΒΕ, ΣΕΛΠΕ, GRECA. Επισκεφτείτε το site των βραβείων www.supermarketawards.gr προκειμένου να δείτε τους νικητές, τις φωτογραφίες και το video της τελετής, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό.

Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό σελφ σέρβις της BOUSSIAS, με την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τip: Για περισσότερα νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα: www.xalkiadakis.gr/el/nea

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ